گل نوشت:

کاپیتان دوم استقلال به‌شدت از کم‌تماشاگر شدن بازی‌های این تیم شاکی است: «در این فصل حتی یک بازی را هم با  کمک تماشاگران نبرده‌ایم.»

امیرحسین صادقی گفت: «بازی کردن در استقلال جذابیت خود را از دست داده است. یک زمانی بود که تمرین‌های استقلال حداقل 1500نفر تماشاچی داشت اما الان در تمرین‌های ما پرنده هم پر نمی‌زند. باور کنید وقتی به شهرستان می‌رویم حسرت می‌خوریم که تیم‌های شهرستانی چقدر تماشاگر دارند. ما امسال داربی رفت و برگشت را هم بردیم، اما هیچ تاثیری نداشت.»

صادقی در پایان این گفت‌وگو سوالی را مطرح می‌کند که شاید پاسخ دادن به آن مترادف با ترک استقلال باشد: «این تیم که پول ندارد، اگر تماشاچی هم نداشته باشد دیگر بازی کردن در آن چه فایده‌ای خواهد داشت؟»

البته صادقی این حرف‌ها را قبل از بازی با النصر بر زبان آورده و شاید حضور پرتعداد استقلالی‌ها که رکورد تماشاگر را در لیگ قهرمانان آسیا شکست باعث تجدید نظر او در این زمینه شده باشد.

40 40

کد خبر 150595

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =