آتش‌سوزی منزلی در آبادان ۵ نفر را راهی بیمارستان کرد/ تصادف 2 موتورسیکلت در جاده آبادان به اروندکنار

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان از انتقال ۵ مصدوم به بیمارستان به سبب بروز حادثه آتش‌سوزی در یک منزل در این شهرستان خبر داد.

سید نادر نقیبی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در آبادان اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی یک باب منزل مسکونی در منطقه فاز۴ آبادان نرسیده به قدمگاه امام رضا (ع)، ۵ نفر را مصدوم و راهی بیمارستان کرد.

وی افزود: این حادثه در ساعت ۸:۳۴ صبح امروز به مرکز اورژانس آبادان گزارش داده شد که به طور سریع ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس۱۱۵ آبادان و خرمشهر به همراه کارشناس عملیات ویژه  EOC دانشکده علوم پزشکی آبادان به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آبادان تصریح کرد: به دنبال حادثه آتش‌سوزی ، ۵ مصدوم این حادثه دچار سوختگی شده بودند که اقدامات درمانی لازم در محل حادثه توسط فوریت‌های پزشکی به مددجویان ارائه شد و مصدومان برای ادامه درمان  به بیمارستان شهید بهشتی آبادان و ولیعصر خرمشهر منتقل شدند.

نقیبی، با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در بر نداشت، یادآور شد: با تلاش آتش‌نشانان، آتش‌سوزی مهار و از سرایت آن به دیگر منازل جلوگیری شد.

وی با اشاره به اینکه تا اتمام عملیات اطفاء حریق تیم اورژانس ۱۱۵ و سرپرست اورژانس آبادان در محل حادثه مستقر بودند، گفت: طی تماس با مرکز اورژانس ۱۱۵ در ساعت ۰۰:۲۸ بامداد مبنی بر تصادف دو موتور سیکلت در محور آبادان به اروندکنار (جاده خسرو آباد) نرسیده به پمپ بنزین فطور، نزدیکترین آمبولانس های اورژانس به طور سریع  به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: مشاوره پزشک مرکز برای حفظ سلامتی مصدومان و جلوگیری از آسیب‌های نخاعی توسط حاضران در صحنه تا رسیدن آمبولانس با همراهانی که در صحنه حضور داشتند انجام و اورژانس ۶ دقیقه بعد از اولین تماس به محل صحنه حاضر شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آبادان گفت: پس از رسیدن کارشناسان فوریت‌های پزشکی بر بالین  مصدومان به طور سریع تریاژ را در محل انجام داده و پس از اقدامات لازم درمانی مصدومان به بیمارستان شهید بهشتی آبادان منتقل کردند.

کد خبر 1510706

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار