۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷
قتل دو نفر در درگیری مسلحانه

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر گفت: در درگیری مسلحانه در یکی از روستاهای ملایر دو نفر کشته و یک نفر نیز به شدت مصدوم شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ سرهنگ محمد باقر سلگی در تشریح جزئیات یک فقره درگیری منجر به قتل در این شهرستان گفت: در پی وقوع یک فقره درگیری در یکی از روستاهای ملایر، بر اثر اصابت گلوله سه نفر زخمی شدند که دو نفر آنها به قتل رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: در پی وصول گزارشی از مرکز فوریت‌های ۱۱۰مبنی بر وقوع یک فقره درگیری، بلافاصله پس از هماهنگی با دستگاه قضایی، مأموران کلانتری ۱۱، پلیس آگاهی و یگان امداد در صحنه حاضر شدند. 

مأموران پس از حضور در محل مشاهده کردند بر اثر درگیری با سلاح بین چند نفر، سه نفر بر اثر اصابت گلوله زخمی شده اند که به بیمارستان انتقال یافتند.

یکی از مصدومان ۵۴ ساله، حین انتقال به بیمارستان و یکی دیگر از مصدومان ۲۶ساله حین مداوا بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان خود را از دست دادند و مصدوم سوم نیز هم اکنون به علت شدت صدمات وارد شده، در بیمارستان تحت درمان قرار دارد.

با تشکیل تیم‌های مجرب از مأموران پلیس آگاهی و عوامل انتظامی و رَدزنی‌های دقیق، بلافاصله هفت متهم طرفین این درگیری در این روستا دستگیر شدند و دو قبضه سلاح به همراه فشنگ‌های مربوطه کشف شد.

در بازجویی‌های فنی و پلیسی از متهمان دستگیر شده و شواهد و قرائن موجود در سابقه طرفین درگیر، مشخص شد یکی از طرفین درگیر که به علت قتل عمد هفت سال گذشته در زندان به سر می ‌برده، با تلاش صورت گرفته از سوی اهالی و با أخذ رضایت از اولیای دم، از حکم قصاص نجات پیدا کرده است.

این فرد در حال سپری کردن حبس باقیمانده در این جرم ارتکابی، اقدام به گرفتن مرخصی کرده و به روستای محل سکونت خود می ‌رود که در مواجهه با اعضای خانواده درگیر پرونده ارتکاب به قتل سال ۱۳۹۲، دوباره مشاجره و نزاع بین آنها به وقوع پیوسته و با توجه به کنترل نکردن خشم و دامنه ‌دار شدن تنش و درگیری، این جنایت شکل می ‌گیرد.

سلگی با اشاره به اینکه با تشکیل پرونده هر هفت متهم تحویل مراجع قضایی شدند و سایر اقدامات به منظور پیگیری مراحل قانونی این پرونده در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان قرار دارد، افزود: در پی وقوع این حادثه که باعث فوت دو نفر از اهالی این روستا شد، فرماندهی انتظامی شهرستان ملایر، طرح امنیت ارتقای اجتماعی را به منظور برخورد با افراد هنجارشکن و قانون گریز اجرا کرده است.

کد خبر 1511538

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار