بازگشت به چرخه تولید ۳۰ واحد صنعتی راکد در استان سمنان / راه اندازی ۱۶ طرح سرمایه گذاری در سال گذشته

‍ رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ۳۰ واحد تولیدی راکد و غیر فعال استان در سال ۹۹ با رفع موانع و مشکلات، به چرخه فعالیت و تولید بازگشتند.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان ، علی تشنه دل با اعلام این خبر ، افزود: در سال گذشته ۳۰ واحد تولیدی که به دلایل مختلف تعطیل و از چرخه تولید حذف شده بودند، احیا و به عرصه تولید بازگشتند.

 وی با اشاره به سیاست های سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در تحقق شعار سال و بهبود فضای کسب و کار تصریح کرد: اولویت های اصلی سازمان بر محورهای تاکید بر ساخت داخل و پشتیبانی و مانع زدایی در واحدهای تولیدی استان بمنظور تحقق رونق و جهش در تولید ، اجرای طرح های نیمه تمام ، افزایش صادرات و مدیریت واردات و تنظیم بازار است که باید بر اجرای این سیاست ها هم فکری و همکاری از سوی سایر دستگاه های اجرایی واقتصادی استان صورت پذیرد..

 رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه چالش های بسیاری در بخش صنعت ، معدن و تجارت استان وجود دارد اظهار داشت: در تمامی بخش ها باید آسیب شناسی انجام شود و در جهت پیگیری امور و رفع چالش ها و موانع راهکارهای موثر ارائه شود.

 وی اظهار داشت: راه اندازی طرح های مهم و نیمه تمام یکی از اولویت های کاری این سازمان می باشد و در این راستا در سال گذشته ۱۶ طرح مهم در استان راه اندازی و به چرخه تولید استان اضافه شدند.

 علی تشنه دل ادامه داد: تعطیلی فعالیت بنگاه های تولیدی و یا توقف روند تکمیل طرح های سرمایه گذاری، به دلیل مانع تراشی ها، مداخلات غیرضرور و یا ایجاد موانع توسط دستگاه های اجرایی و بانک های عامل به هیچ عنوان قابل پذیرش نبوده و دراین رابطه، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مسئولیت مستقیم دارد تا با استفاده از ظرفیت مرکز فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری در استان و همکاری دستگاه های عضو کارگروه از بروز این رخداد درسطح استان به جد جلوگیری نماید.

48

کد خبر 1511784

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار