راهبرد دستگاه قضا حمایت حقوقی و قضایی از تولید و اشتغال است

رئیس دادگستری شهرستان بافق گفت: طبق منویات و تاکیدات رئیس دستگاه قضا مبنی بر حمایت از کارگران، یکی از اهداف این مجموعه پشتیبانی حقوقی و قضایی از تولید و اشتغال است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد اسماعیل دهقان شوازی در حاشیه بازدید از یک شرکت تولیدی در این شهرستان بیان اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر رفع موانع تولید تعامل و همکاری تمامی دستگاه های ذی ربط در جهت تولید و رونق اقتصادی مورد تاکید است و مشکلات تولید و سرمایه‌گذاری به محض اطلاع جهت حل فصل در شورای اداری مطرح می شود.

این مقام قضایی در رابطه با اقدامات مهم دستگاه قضا در دوره تحول افزود: از اهداف مهم قوه قضائیه رفع موانع تولید و برطرف کردن مشکلات و همچنین احیای کارخانه ها و کارگاه های تعطیل و نیمه تعطیل و حمایت از نیروی کار و کارگر است.

وی تهیه مواد اولیه و سایر مایحتاج تولید در شهرستان را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و گفت: تولید کننده و صنعتگر در این شهرستان تا آنجا که امکان دارد مواد اولیه و مایحتاج تولید مورد نیاز خود را از همین شهرستان تأمین کند تا علاوه بر گردش مالی بهتر در رونق تولید نیز تاثیر گذار بوده و شهروندان بافقی از انتفاع بیشتری بهره مند شوند.
دهقان شوازی ادامه داد: این حوزه قضایی با جدیت تمام تمام ظرفیت‌های خود را جهت کمک به تولید به کار خواهد گرفت و حمایت های حقوقی و قضایی از صنایع و واحدهای تولیدی را در دستور کار خود قرار می دهد.

48

کد خبر 1512649

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار