محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در کلاب‌هاوس خبرآنلاین گفت: تا چند هفته پیش پیروزی اصولگرایان خیلی محتمل‌تر به نظر می‌رسید، به دلیل تصمیم بخشی از جامعه برای عدم شرکت انتخابات و دیگری هم وحدت اصول‌گرایان که زیر نظر آقای رییسی شکل گرفت.

تصور من این بود آقای رییسی برای آینده اش یک پشتوانه قدرت تشکیل بدهد، اما تصور نمی‌کردم که ثبت‌نام کنند. اما ظاهرا ایشان علاقه‌مند به شرکت بودند و یک موجی که نسبت به حضور ایشان تشکیل شد هم در این موضوع اثر گذاشت. اما در سونامی روز آخر یک اتفاق دیگری رخ داد و ثبت‌نام‌ها به شکل سریالی انجام شد و هرکسی از قسمت‌های مختلف اصولگرا شرکت کرد.
ثبت نام آقای لاریجانی و جلیلی بسیار معنادار بود، حضور آقای جلیلی می‌تواند به رای آقای رئیسی آسیب بزند. من برای آقای لاریجانی پایگاه رایی همچنان پیدا نکردم. آسیبی که اصولگراها از دولت روحانی دیدند، باعث شد تا آن‌ها کاندیدای اجاره‌ای مانند آقای لاریجانی انتخاب نکنند.
الان رقابت اصلی در سه ضلع آقای جلیلی، رئیسی و آقای جهانگیری یا پزشکیان است. اگر آقای جلیلی و لاریجانی تا آخر بمانند و به سمت آقای رئیسی نروند پیروزی آقای رئیسی در دور اول قطعی نخواهد بود و معتقد نیستم که آقای رئیسی بتواند مرحله دوم انتخابات را به راحتی بگذراند.

256 256

کد خبر 1517074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محدثه IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
    3 3
    پیروزی آقای رئیسی قطعی است . اصلاح طلبان با این دستاورد های هست ساله شون دیگه جایگاهی پیش مردم ندارند
  • مسعود IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۳۱
    0 2
    مردم بوقن فقط احمدی‌نژاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین