شناسای ۱۰۸بیمار مبتلا به کرونا دراستان چهارمحال وبختیاری

طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۸بیمار مبتلا به کرونا دراستان شناسایی شد .

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال :  رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت : طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۷۴ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد ۱۱۲ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

دکتر مجید شیرانی افزود : طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۷۲ نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و ۳۶ نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.

به گفته وی : هم اکنون ۲۲۴ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۱۷۶ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.

وی با اظهار تاسف گفت  طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در استان گزارش شد و مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری  ۱۰۹۲ نفر است.

گفتنی است ، هم اکنون ۲۸ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

48

کد خبر 1520393

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار