درخواست وزیر نفت برای بررسی علل آتش‌سوزی پالایشگاه تهران

وزیر نفت با انتشار مطلبی در حساب کاربری توئیتر خود خواستار بررسی دلایل حادثه آتش‌سوزی مخازن پالایشگاه نفت تهران، مستندسازی و جلوگیری از تکرار این قبیل حوادث شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از وزارت نفت، بیژن زنگنه جمعه شب ۱۴ خرداد ماه پس از خاموش شدن آتش مخازن پالایشگاه نفت تهران و ازسرگیری تولید در این مجموعه پالایشی در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: «آتش‌سوزی در مخزن ضایعات نفتی پالایشگاه تهران با موفقیت مهار شد و این پالایشگاه به مدار تولید بازگشت.

شغل آتش‌نشانی سراسر از خودگذشتگی، ایثار و فداکاری است از تلاش دست‌اندرکاران این عملیات به‌خصوص آتش‌نشان‌های فداکار تشکر می‌کنم.

وزیر نفت خواستار بررسی علل آتش‌سوزی پالایشگاه تهران شد

جا دارد از نقش مؤثر مدیران شرکت پالایش و پخش و همکاران پالایشگاه تهران که در این حادثه به‌خوبی به انجام وظایف خود پرداختند و نیز از همکاران انتظامی، امنیتی و قضائی که فضای مناسبی را در شرایط آتش‌سوزی برای مسئولان فراهم کردند نیز صمیمانه تشکر کنم.

‌باید در اسرع وقت علل این حادثه بررسی و مستندسازی و از تکرار این قبیل حوادث جلوگیری شود.»

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1522165

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین