به گزارش شبکه اطلاعرسانی بازرگانی ایران 'حیدرعلی هاشمی' با اشاره به اینکه پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها به منظور افزایش سطح کیفی نان، برنامهها و بستههای اجرایی متعددی طراحی و تدوین شد،خاطرنشان کرد:یکی از برنامههایی که در این خصوص دنبال شد، سنجش کیفیت نان توسط سامانه جامع پیامکی بود که براساس آن مردم نظرات خود در مورد کیفیت نانهای تولیدی در نانواییهای سراسر کشور را اطلاع داده و ارسال میکردند.
وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد یک فضای رقابتی سالم میان واحدهای نانوایی برای بهبود کیفیت نان در کشورعنوان کرد و افزود: مرحله نخست این طرح از دی ماه طی یک دوره دو ماهه برگزار شد و پس از آن در اسفند سال گذشته از واحدهای نانوایی برتر که توسط مردم انتخاب شده بودند، تقدیر شد.
هاشمی ادامه داد: مرحله دوم طرح مذکور نیز از 16 اسفند سال گذشته تا 15 اردیبهشت ماه امسال برگزار شد که بر اساس گزارشهای رسیده متوسط نمره کیفیت نان تولیدی کشور طی این دو ماه برابر با 7/82 از 100 نمره بوده است.
به گفته وی، بالاترین نمره کیفیت نان در طول این مدت به ترتیب مربوط به استانهای آذربایجان غربی، گیلان و سمنان بوده است.
وی تصریح کرد طی این دوره، سطح کیفیت نان تولیدی تنها 40 درصد از استانهای کشور دارای روند افزایشی بوده و استان کرمانشاه با نرخ رشدی معادل 9/23 درصد بالاترین روند رشد کیفیت نان تولیدی را به خود اختصاص داده است.
هاشمی گفت:سه استان فارس، سمنان و تهران از نظر تعداد پیامک ارسال شده به ازای هر نانوایی توانستهاند بالاترین سطح مشارکت را در ارزیابی کیفیت نان داشته باشند وهمچنین سه استان سمنان، فارس و خراسان رضوی از نظر درصد نانواییهایی که مورد ارزیابی کیفیت قرار گرفتهاند، بیشترین مشارکت را داشتهاند که در مجموع استانهای سمنان، فارس و گیلان توانستهاند بهترین امتیاز را طی این دوره کسب کنند.
گفتنی است بهترین نمره کیفیت نان توسط مشتریان نانوائیها به ترتیب به نان لواش (85 از 100)، بربری (84.5 از 100)، تافتون (78 از 100) و سنگک (77.5 از 100) اختصاص یافته است.
/3131
نظر شما