مهر نوشت:

مسئول بسیج جامعه زنان گفت: با وجود اینکه در رابطه با طرح عفاف و حجاب در دولت تصمیماتی گرفته شده است اما هنوز بدنه مدیران دولتی با این موضوع همراهی لازم را ندارد.

مینو اصلانی در خصوص اجرایی شدن طرح عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: باوجود اینکه در رابطه با این موضوع در دولت تصمیماتی گرفته شده است اما هنوز بدنه مدیران دولتی با این موضوع همراهی لازم را ندارد، مثلا در سطح دانشگاهها ابلاغیاتی را در این خصوص داریم اما اینکه چه کسی آنرا اجرایی کند هنوز مشخص نیست یعنی معلوم نیست حراست دانشگاه باید این کار را انجام دهد یا معاونت فرهنگی دانشگاه.

وی تصریح کرد: بنابراین اراده ای باید باشد که این قوانین را در دانشگاهها پیاده کند زیرا اگراین قوانین پیاده شود آرامش روحی برای جوانانی که در حال درس خواندن هستند ایجاد خواهد شد و هر چه آرامش روحی و روانی جوانان بیشتر شود آنها به مباحث علمی خود توجه بیشتری می کنند درحالیکه متاسفانه امروز مشاهده می کنیم که جوانان ما بجای اینکه به مباحث علمی و پژوهشی بپردازند همواره بدنبال مد روز هستند.

مسئول بسیج جامعه زنان افزود: طرح عفاف و حجاب در کلان طرح خوبیست اما باید بدنبال راهکارهای مناسب اجرایی کردن آنها باشیم که این راهکارها خیلی هم سخت نیست و یکی از آنها ترویج بحث های آزاد اندیشی در دانشگاه ها است که می تواند به این موضوع کمک کند که جوانان ما بدانند چه چیزهایی به صلاحشان است ولی به هرحال این یکی از کارهای تدریجی و زمانبر است و نباید خسته شد بلکه باید با سعه صدر برخورد کرد.

وی با بیان اینکه اگر فقط قانون عفاف و حجاب را در دانشگاه ها اجرا کنیم خیلی از مشکلاتمان در این زمینه حل خواهد شد، گفت: باید به این موضوع مهم هم توجه کنیم که در این زمینه کم کاری می شود مثلا چطور فرانسه از ظرفیت قانونی خود استفاده میکند و حجاب را ممنوع اعلام می کند ولی ما نمی توانیم از ظرفیت قانونی خود برای اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب استفاده کنیم.

تنها دورکاری موجب گرم شدن کانون خانواده نمی شود

 اصلانی در خصوص نقش دورکاری زنان در تحکیم بنیان خانواده، اظهار داشت: موضوع حضور اجتماعی زنان در جامعه یک موضوع جدی است، لذا معتقدم که باید از توان و خلاقیت زنان در جهت پیشبرد و سازندگی کشور استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: این موضوع نیاز به روشهایی دارد که ضمن بهره برداری از توان و استعداد خدادادی بانوان برای رشد و پیشبرد کشور در عین حال خانواده آسیب نبیند لذا دورکاری یکی از این روشها است که درعین بهره مندی از توان و استعداد زنان می تواند حضور آنها را در محیط گرم خانواده بیشتر تعریف کند.

مسئول بسیج جامعه زنان  اضافه کرد: به هر میزان حضور فیزیکی زن در خانواده ها بیشتر احساس شود آرامش خانواده نیز بیشتر می شود و همینطوراستحکام و انسجام خانواده بیشتر خواهد شد بطوریکه نیازهای روحی افراد در کانون گرم خانواده مرتفع شده و مانع آسیب های اجتماعی می شود و یا این آسیبها را به حداقل می رساند.

وی در عین حال تصریح کرد: به نظر من حتی تنها دورکاری هم این هدف را محقق نمی کند اما یکی از راههایی که الان بهترین شیوه برای گرم نگهداشتن کانون خانواده به شمار می رود انجام دورکاری است که باعث می شود زن در کنار همسر و فرزندان حضور جدی و فعالی داشته باشد.

سه راه حل برای مشاغلی که با دورکاری سنخیتی ندارند

این استاد دانشگاه در خصوص مشاغلی مانند پرستاری که با دورکاری سنخیتی ندارند نیز گفت: در رابطه با این مشاغل بویژه در عرصه بهداشت و درمان فکر می کنم با شیفت بندی، کاهش ساعات کاری و استخدام بیشتر خانمها این نقیصه جبران شود چرا که تنها با اجرای این راهکارهاست که خانمها هم به وظایف اجتماعی خود می رسند وظایف خانوادگی خود را هم انجام می دهند.

وی در عین حال تصریح کرد: البته این موضوع هنوز جای کار دارد و باید با کار کارشناسی بیشتر در رابطه با این موضوع تصمیم گیری کنیم و به راههای مناسبتر و جدیدتری فکر کنیم که بتواند این امر را محقق کند ولی با این وجود هم اکنون موضوع دورکاری  و شیفت بندی و کاهش ساعات کاری خانمها می تواند تاثیر مثبتی بر استحکام بنیان خانواده داشته باشد. 

معیار انتخاب بانوی بصیر عضویت در خانواده ایثارگران است

این استاد دانشگاه همچنین در خصوص انتخاب بانوی بصیر از سوی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری که قرار است همایشی با این عنوان در ایام هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر برگزار می‌شود، نیز گفت: معیار ما برای انتخاب بانوی بصیر علاوه بر معیارهایی که مرکز امور زنان وخانواده نهاد ریاست جمهوری در نظر گرفته این است که فرد از خانواده ایثارگران باشد و در عین حال از خانواده موفقی برخوردار باشد و ارتباط عاطفی خوبی را در درون خانواده برقرار کرده باشد.

وی تغییر ساختار مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری را مثبت ارزیابی کرد و عنوان کرد: این تغییر ساختار به پویایی این مرکز کمک شایان توجهی خواهد کرد.

234/45

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 152491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
    1 0
    بدنه مدیریت با دولت فرق می کند مگر نه؟؟
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    0 0
    بعضی بر این عقیده اند که با کسانی که مروج کار حرامی هستند حتی اگر میدانید نهی از منکر و امر به معروف تان اثر ندارد باز هم برخورد کنید تا احساس راحتی در جامعه نداشته باشد. برخورد بيش از اندازه و سخت تر و تكراري امر و نهي مساله را لوث مي كند و ارزش ان را پايين مي اورد و هر كسي از راه رسيد به هر كسي امر و نهي مي كند و اين يعني ازرش ندادن به مساله و مسخره كردن ان و اين گناهي برتر از اجرا نكردن دستور است اين كه ارزش دستوري در جامعه بشكند بدتر از اين است كه دستوري در جامعه اجرا نشود با همین امر و نهی های تکراری و بدون هدف خاص هست که بعضی انجام می دهند و نه تنها تاثیر مثبتی ندارد بلکه تاثیرات منفی و سوء بالایی دارد