به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مهدیه سادات قافله باشی، عضو و دبیر کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین، در واکنش به شعارهای انتخاباتی کاندیداها در توییتی نوشت: در شعارها و سخنرانی های انتخاباتی نامزدهای شورای شهر، مسائلی مانند پل نادری، پل امام رضا، پرونده هفت سنگان و حتی بدهی شهرداری به بانک شهر مطرح می شود که اینها ثمره شورای پنجم نیست.
اشاره این عضو شورا، به حضور کاندیداهایی هست که سبقه عضویت دوره های پیشین شورای شهر را دارند و برخی از تصمیمات اشتباه شهری در همین دوره ها رخ داده است؛ اما اکنون با انتساب این مسائل به پنجمین دوره شورای شهر و مبرا کردن خود، دوباره خود را کاندیدا کرده اند.
او یادآور شد که اینها نتیجه عملکرد شورای پنجم نیست "و برخی تصمیمگیران آن روز دوباره خود را در معرض انتخاب قرار داده اند."
46
نظر شما