به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ قدرت اله مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین با اشاره به بالارفتن آمار گرفتاران در آسانسورها که به دلیل قطع برق رخ می دهد اظهار کرد: با گرم شدن هوا و افزایش بار مصرف برق، شرکت توزیع نیروی برق استان ناچار به قطعی زمان بندی شده برق در سطح استان است که جدول زمان بندی آن به زودی منتشر می شود.
او افزود: هم استانیهای عزیز به جدول زمانی دقت و توجه کافی کنند و در زمانهای نزدیک به قطع برق از آسانسور استفاده نکنند.
مهدیخانی گفت: علاوه بر آن پیمانکاران، مهندسین و کارگران ساختمانی نیز باید این موارد را رعایت کنند تا از خطرات سقوط و گرفتار شدن در بالابرهای ساختمانی جلوگیری شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان در پایان از سازمان نظام مهندسی خواست، نسبت به اطلاع رسانیِ این موضوع در حوزه ساخت و ساز، اقدام لازم را معمول کنند.
48
نظر شما