سراسر هرمزگان در وضعیت پر خطر کرونایی

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: باتوجه به گردش کرونا در استان تمام شهرستان‌های هرمزگان در وضعیت پر خطر کرونایی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه نوروزیان بیان داشت: باتوجه به گردش کرونا در استان تمام شهرستان‌های هرمزگان در وضعیت پر خطر کرونایی قرار دارند.
وی با بیان اینکه نقاط پیامبر اعظم، کوی نیایش، صادقیه و کوی ملت در بندرعباس در وضعیت پر خطر هستند، اظهار کرد: روستاهای سرخون و گنو پرخطرتریت روستاهای هرمزگان از حیث شیوع کرونا هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه ۷ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۴۰۷ نفر رسید، اضافه کرد: در شبانه روز گذشته ۱۶۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند و اکنون در مجموع ۶۳۵ نفر در بیمارستان‌های استان تحت مراقبتند.
وی عنوان کرد: از مجموع بستری ها، ۸۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۰ نفر از آن‌ها وخیم است.

46

کد خبر 1528419

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار