الزام استفاده از کولر در تمامی اتوبوس‌های شهری یزد

معاون فنی مهندسی سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: مردم در صورت گلایه از نحوه خدمات‌دهی اتوبوس‌ها با ۱۸۸۹ تماس بگیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد ؛ داود زارع بیدکی در خصوص استفاده از سیستم سرمایشی مناسب در ناوگان حمل ونقل عمومی اظهار کرد: اتوبوس‌های درون شهری مجهز به سیستم کولر و خنک کننده‌های مناسب هستند و مسافران می‌توانند در صورت روشن نبودن کولر با ۱۸۸۹ تماس بگیرند و کنترل پایانه‌ها هم پاسخگوی آنها در این زمینه خواهند بود.
وی با بیان اینکه سیستم سرمایشی تمامی اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل عمومی یزد در طول مسیر روشن هستند افزود: به دلیل افزایش دمای هوای عصرگاهی شهر یزد در هفته گذشته شاهد مشکلاتی در سیستم حمل و نقل شهری بودیم که بخشی از آنها ناشی از باز و بسته شدن مکرر درب اتوبوس‌ها در فواصل ۳۰۰ متری است که باعث ورود هوای گرم به داخل خودرو می‌شود.

گفتنی است بنا به اعلام رئیس کمیسیون عمران و معماری شورای شهر پنجم یزد در این دوره برای اولین بار عمر ناوگان حمل و نقل شهری به زیر ۱۰ سال رسید و تمامی اتوبوس‌ها به سیستم کولر مجهز شده‌اند.

48

کد مطلب 1529420

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =