مجیدی: آقای افشاریان، چرا دروغ پشت دروغ می‌گویید؟/ با کارهایشان استقلال را ۱۰ سال عقب انداختند

سرمربی استقلال می‌گوید رئیس کمیته داوران "پشت سر هم دروغ" می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرهاد مجیدی، سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی امروز (سه‌شنبه) تیمش مقابل تراکتور اظهار کرد: در کل بازی چندان زیبا و دلچسبی نبود چون تراکتور در لایه‌های دفاعی کار می‌کرد. با توجه به شرایطی که باشگاه و بازیکنان دارد از بازیکنان تشکر می‌کنم که توانستیم به پیروزی برسیم.

او درباره تقابل با مربیان سابق استقلال و موفقیت مقابل آن‌ها گفت: ایشان (فیروز کریمی) از مربیان خوب لیگ هستند و می‌توانم از بازیکنان تشکر کنم که با وجود وضعیت اسفبار باشگاه توانستند در این بازی به پیروزی برسند.

سرمربی استقلال درباره اشتباهات داوری علیه تیمش تصریح کرد: خواهش می‌کنم درباره داوری صحبت نکنید. اصلا اسم داوری را نیاورید. ما و هواداران استقلال به داوری آلرژی پیدا کردیم. داوری خیلی خوب بود و دست تک تکشان درد نکند.  اگر شهامت عذرخواهی ندارد چرا به تلویزیون می‌آیید و با شعور مردم بازی می‌کنید؟ همه ما می‌دانیم که کمک داور آفساید ارسلان را گرفت. برای چه این موضوع را توجیه می‌کنید؟ حالا اشتباه کرده است و من در کنفرانس هم گفتم که بزرگترین داوران دنیا هم اشتباه می‌کنند. با بازیکنانم هم صحبت کردم که هیچکدام اجازه مصاحبه علیه داوری را ندارند.

مجیدی ادامه داد: دیگر چرا آقای افشاریان توجیه می‌کنید و دروغ پشت دروغ می‌گویید. من ناراحتی‌ام از این است که چرا اشتباهات داوری فقط برای استقلال است. همین صحنه گلی که امروز دریافت کردیم را ببینید. اگر خطا بود من دیگر مربی‌گری نمی‌کنم. من نمی خواستم این فصل راجع به داوری صحبت کنم ولی اشتباهات داوری عجیب، هدفمند و برنامه‌ریزی شده است که مجبور می‌شوم از حق تیمم دفاع کنم. دوست ندارم بیشتر از داوری صحبت کنم. حرف نزده را می‌شود زد و ان‌شاءالله پس از پایان فصل در مورد این موضوع صحبت می‌کنم.

او در پایان درباره پاداشی که برای بازی با تراکتور به بازیکنانش داد، توضیح داد: این حداقل کاری است که می‌توانم برای بازیکنانم انجام دهم. یک روحیه تنهایی و بی صاحبی تمام ما را فرا گرفته است. من دست تک تک بازیکنان را می‌بوسم که با این شرایط به پیروزی می‌رسند. باشگاه را به امان خدا راها کردند و هر چه می‌گوییم، می‌گویند که بگذارید دولت تمام شود. آقا دولت چی تمام شود؟ یک کاری کردند که بازیکنان بی‌روحیه و بی‌انگیزه شده‌اند. من همه کار می‌کنم که بازیکنان روحیه‌شان راحفظ کنند. هر کاری بلد نباشم، این کار را خیلی خوب بلدم. مسئولان عین خیالشان نیست ولی تا صحبت می‌کنیم ۱۰ دستگاه نظارتی به ما زنگ می‌زنند که صحبت نکن. این طور که نمی‌شود، پس چه کسی حق هواداران استقلال را بگیرد؟ لطفا سر تمرین بیایند تا ببینیم مسئولان باشگاه‌مان چه کسانی هستند. هیچ کس حتی به ما زنگ هم نمی‌زند. این باشگاه، استقلال است ولی هرکس که صلاحیت نداشته، همه رفقایتان را در باشگاه چپاندید و این باشگاه را ۱۰ سال عقب انداختید. چطور می‌خواهید این باشگاه را دوباره درست کنید؟ حرف هم می‌زنید به آن‌ها برمی‌خورد.

بیشتر بخوانید: قایدی ستاره بود، استفلال برد

253 251

کد خبر 1532766

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    8 20
    بازی بسیار خوبی بود بخصوص پاس گل فخرالدینی و دم مجیدی گرم که به فکر وضعیت مالی بازیکنان حریف هم هست!
  • یاحق IR ۲۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
    10 32
    مدیر اگر مدیر بود باتوقراردادنمنوشت تیمت چه تاکتیکی دارد
  • لنگ خاص IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
    30 7
    دمت گرم شاه شاهان تا ابدهواتو داریم و حمایتت میکنیم
  • استقلالی ایذه شهر بختیاری ها IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
    27 5
    درود به شرفت که با این همه بی مهری پای تیم و هوادارا وایسادی و نتیجه میگیری شاه فرهاد...بخدا هر تیم دیگه ای بود الان سیزدهم چهاردهم جدول بود..درود به شرف تو بازیکنای استقلال ک دارید با تعصب و غیرت خودتون بازی میکنید.ن زمین خوب تمرین ن امکانات ن هیج جیزی..فقط و فقط رو تعصب و غیرتتون بازی میکنید.دم تک تکتون گرم شاه فرهاد و بازیکنان استقلال

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین