رفاقت و خوش‌وبش گل محمدی و کاپیتان استقلال در حاشیه دربی/عکس

ورزش سه نوشت: دیدار یحیی گل‌محمدی با کاپیتان استقلال از صحنه‌های قابل توجه دربی پایتخت بود.

در دربی حذفی پنجشنبه شب وریا غفوری در ترکیب ثابت استقلال حضور داشت و پیش از شروع مسابقه با یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس دیدار صمیمانه‌ای داشت و لحظاتی با هم خوش و بش کردند و عکس یادگاری گرفتند.

وریا غفوری در زمانی که هنوز نفت تهران وجود داشت و اتفاقا نتایج خوبی می‌گرفت و در بالای جدولی بود شاگرد یحیی گل‌محمدی بود. تیمی که حتی موفق شد یقه پرسپولیس را در آزادی بگیرد و از دست دادن امتیاز باعث از دست رفتن جام در لیگ پانزدهم برای پرسپولیس برانکو شد.

عکس‌های جالب استاد و شاگرد سابق نشان از رابطه خوب این دو دارد. در جریان مسابقه نیز هنگامی که وریا مشغول آب خوردن بود یحیی برخورد جالبی با با او داشت و با لبخند و به شوخی دستش را بالای سر غفوری مشت کرده بود تا بار دیگر لحظاتی با او خوش و بش کرده باشد. کاپیتان استقلال ۱۲۰دقیقه بازی کرد و پنالتی حساس اول را گل کرد تا از  عوامل اصلی حذف سرمربی سابقش باشد.

رفاقت و خوش‌وبش گل محمدی و کاپیتان استقلال در حاشیه دربی/عکس

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1535962

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین