اولین حمله نظامی به پایگاه الشباب در دولت بایدن

ایرنا نوشت: ارتش سومالی سه‌شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله هوایی به مقر نظامی تروریست‌های الشباب در مرکز کشور ۵۰ کشته برجای گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، ارتش سومالی در این بیانیه اعلام کرد که این افراد در حمله هوایی به روستای "عاد" در استان "جلمدغ" در مرکز کشور کشته شدند.

در این بیانیه کوتاه  اعلام شده است که در میان تروریست کشته شده،  سه نفر با تابعیت خارجی که به تابعیت آنان اشاره‌ای نشده است، دیده می‌شود.

از ژانویه (دی/ بهمن ۹۹) که آمریکا اعلام کرد که نیروهای خود را از کشور سومالی خارج می‌کند، این نخستین حمله به مقر تروریست‌های الشباب است.

این حمله همزمان با عملیات امنیتی نیروهای دولتی سومالی علیه تروریست‌های الشباب که در روستاها و دهستان‌های استان "جلمدغ" فعالیت دارند، انجام شد.

سومالی مدت‌هاست که درگیر جنگ با گروهک تروریستی الشباب است، گروهی که به لحاظ فکری وابسته به گروه القاعده است و در سال ۲۰۰۴ تأسیس شد و تاکنون دست به بسیاری از عملیات‌های نظامی زده است که جان صدها نفر را گرفته است.

310 310

کد خبر 1537245

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین