مردی در شهر قدس از توابع شهریار در حومه تهران شب گذشته 7 نفر را با شلیک گلوله از پای درآورد و 5 نفر دیگر را زخمی کرد. پلیس قاتل را دستگیر کرده است.

به گزارش جام جم آنلاین ، قاتل که مردی میانسال بود، به دلایل نامعلوم با استفاده از اسلحه کلاشینکف ابتدا زن و دو فرزندش را کشت و سپس 4 نفر دیگر ازهمسایگانش را به رگبار بست .

بنا بر این گزارش، قاتل که از سابقه شرارت برخوردار بود و به "ممد دوزاری"(دوریالی) شهرت داشت، پس از قتل اعضای خانواده اش، با اسلحه و حدود 800 گلوله به پشت بام ساختمان محل سکونتش رفت و اقدام به تیراندازی به رهگذران و همسایگان کرد.

این حادثه ساعت 19 دیروز در خیابان جانبازان شهر قدس رخ داد و در جریان آن، علاوه بر اعضای خانواده قاتل، 4 تن از همسایگانش که از پنجره ساختمانها یا خیابان او را تماشا می کردند، با تیراندازی او کشته و 5 نفر نیز زخمی شدند.

هنگام وقوع حادثه، پلیس وارد عمل شود اما چون نتوانست کاری از پیش ببرد، نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی عملیات خود را علیه قاتل آغاز و او را پس از شلیک گلوله هایش دستگیر کردند.

کد خبر 15385

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۲۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    0 0
    میشه یکی بگه این 800 گلوله از کجا اومده؟؟؟!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین