مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۱

ایسنا نوشت:

یک روزنامه صهیونیستی از ارتباط مخفیانه میان رئیس این رژیم و محمود عباس پرده برداشت.

روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی، کانال ارتباط مخفیانه با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین باز کرده و این دو چند هفته پیش و پیش از سفر پرز به آمریکا، برای دیدار با باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در لندن با هم دیدار کردند.

این روزنامه اعلام کرد که ارتباط میان پرز و عباس شامل تماس‌های تلفنی، ارسال نامه توسط فرستادگان و گفت‌وگو از طریق نزدیکانشان بوده است.

این در حالی است که دفتر رئیس رژیم صهیونیستی هرگونه اظهار نظر درباره این مساله را رد کرد و آن را شایعه خواند. تشکیلات خودگردان فلسطین نیز تاکنون موضع رسمی در این باره اتخاذ نکرده و آن را تایید و یا تکذیب نکرده است.

روزنامه معاریو همچنین به نقل از یک مسئول بلندپایه نزدیک به پرز اعلام کرد که وی از افشای خبر دیدارش با عباس در لندن ناراحت است، چرا که وی آخرین مسئول رژیم صهیونیستی است که ارتباط مستقیمی با مسئولان فلسطینی داشته اما پس از انتشار این خبر به احتمال زیاد این راه ارتباطی نیز بسته خواهد شد.

براساس گزارش معاریو، پرز در این اواخر از شکست‌ تمامی تلاش‌ها برای از سرگیری مذاکرات ناامید شده و از خطراتی که رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند، نگران است.

نگرانی وی از مساله اعلام تشکیل کشور مستقل فلسطین توسط تشکیلات خودگردان و ارائه این مساله به مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر است.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین موافقت محمود عباس با تشکیل دولت وحدت ملی با جنبش‌ مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را توهین به خود می‌داند و از این مساله خشمگین است؛ به ویژه آنکه این اقدام عباس پس از دیدار دو جانبه‌شان در لندن صورت گرفت.

روزنامه معاریو همچنین از دیدار یک ساعته پرز با اوباما در پشت درهای بسته و بدون حضور هیچ کدام از نزدیکان و معاونانشان خبر داد.

معاریو به نقل از مسئولان بلندپایه آمریکایی و صهیونیستی اعلام کرد که اوباما در سخنرانی اخیر خود درباره منطقه خاورمیانه در واقع بسیاری از دیدگاه‌های پرز را منعکس کرده است.26149

کد خبر 153904

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین