۳۳ نفر
۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۰
استوری محمود فکری علیه فرهاد مجیدی/عکس

سرمربی اسبق استقلال استوری علیه مجیدی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال استقلال با شکست مقابل فولاد در ضربات پنالتی از رسیدن به جام قهرمانی بازماند.

بعد از پایان این دیدار محمود فکری سرمربی سابق استقلالی ها که فصل را با این تیم شروع کرد با انتشار استوری در اینستاگرام کنایه سنگینی به فرهاد مجیدی زد.

استوری محمود فکری علیه فرهاد مجیدی/عکس

بیشتر بخوانید: نکونام به پرسپولیس رسید

253 251

کد خبر 1543292

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    با احترام به دوستان استقلالی، حرف حق تلخه ...
  • هوادار IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    سلام. آقای فکری عزیز ما ترجیح میدیم این زمین غصبی خالی بمونه ولی شما مربی نباشید. 1 نیم فصل پدر استقلال رو درآوردی. حداقل از شفر یاد بگیر. ادعاتون هم هست که استقلالی هستی. مطمنم الان خوشحالی. ولی این استقلال با آقای مجیدی پیشرفت فوتبالی داشته نسبت به نیم فصلی وه شما بودی و برای ما همیشه این تیم و بازیکنان و کادر فنی قهرمان هستن.
  • IR ۰۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    خواهش می کنم آقا فکری شما دیگه حرف نزن داداش اگه استقلالی بودی این حرف نمی زدی .اگه بودی همین فینال وهم نداشتیم .
  • IR ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    مرسی حاج محمود
  • رضا گارگر IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    76 23
    باسلام: احتراما اقای فکری اگرتوسر مربی تیم استقلال بودی . الان باتیم ماشین سازی هم سفربودی به لیک یک.خلاصه دیگ به دیگ میگوید روی سیاه است. با تشکر
  • ت IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    84 27
    ثابت کردی چی برات مهمه . آبروی استقلال یا جایگاه خودت . واقعا تآسف داره .
  • وحید ابجدی IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    82 18
    کاش حرفه ای بودن رو یاد میگرفتیم. متاسفانه عده ای توی فوتبال تیم رو ارث پدری فرض میکنن. این همون استقلالی بود که با جناب فکری داشت به قهقرا میرفت و اگر اون نتایج ضعیف رو ایشون کسب نکرده بود اصلا توی کورس قهرمانی لیگ برتر میموندیم. جناب فکری این نسخه ها پوسیده و نخ نما شده بفرمائید یک کاری کنید که نفت مسجد سلیمان امسال از ته جدول کمی فاصله بگیره و با دعا و نذر و نیاز کارش به روز آخر توی لیگ برتر نرسه!!! قدر دان زحمات فرهاد خان مجیدی هستیم.
  • گرفتار IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    56 19
    حرفی بزنین که به استقلال کمک کنه
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    70 21
    خداروشکر تو نبودی و گزنه استقلال همین فینال را هم نداشت ، اصلا سبک فرهاد با تو قابل مقایسه نیست ، بعد هم استقلال تو پنالتی باخت درضمن یک دروازه خالی را هم قائدی نزد اینم در نظر بگیرین . اما خب قهرمانی فولاد میشه گفت عادلانه بود .
  • طاها IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    69 36
    تو اگه استقلالی بودی منتظر شکست استقلال نبودی فرهاد هرکاری برای استقلال کرد فرهاد آقاست
  • حسینی دولت آبادی از قزوین IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
    91 23
    من سپاهانیم ولی زمین غصبی دیگه چه صیغه ایه؟ مگه ارث پدریه؟ اینطور باشه فکری هم حق نفر قبلی رو غصب کرده!! آقا سرت به کارت باشه. اگه کارت درسته، با نتیجه گیری تو تیم بعدی اثبات کن که مربی بزرگی هستی.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین