مقدمات بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی بررسی شد

جلسه ویدئو کنفرانس شورای آموزش و پرورش استان به ریاست دکتر خادمی استاندار لرستان و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی،مدیر کل حوزه استاندار،مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، سرپرست آموزش و پرورش لرستان و سایر اعضاء برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان .سید موسی خادمی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان ضمن تقدیر از اقدامات مطلوب آموزش و پرورش در ایام کرونا  اظهار داشت: مهمترین بحث جلسه امروز موضوع آماده سازی و تمهید مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید از اول  مهر ماه بود.

استاندار لرستان  با اشاره به برنامه ریزی آموزش و پرورش برای بازگشایی مطلوب مدارس در سال تحصیلی پیش رو خاطرنشان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت برای هر دو وضعیت ممکن آمادگی دارد و چنانچه وضعیت بیماری استمرار داشته باشد با ادامه وضعیت موجود و یا با عادی شدن شرایط، و در صورت بهتر شدن شرایط، کلاس های حضوری در سال تحصیلی جدید مطابق استانداردهای لازم برگزار خواهد شد.

  دکتر خادمی افزود : یکی از خبرهای خوب جلسه امروز، افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در استان  بود که در سال تحصیلی جدید آغاز به کار خواهد کرد و ساختمان آن در حال تکمیل شدن است که به زودی در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  قرار خواهد گرفت.

 استاندار لرستان با تاکید بر لزوم کمک رسانی دستگاه های خدمات رسان به آموزش و پرورش گفت: در این جلسه مقرر گردید دستگاه‌های خدمات‌رسان آموزش و پرورش را یاری کنند و چنانچه مدارس بدهی‌هایی دارند فعلاً از دریافت آن صرف نظر کنند تا آموزش و پرورش بتواند با توجه به سایر مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد کار را جلو برده و بتوانند سال تحصیلی جدید را با کمترین موانع آغاز کنند.

46

کد خبر 1545254

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار