کاهش ۴۸درصدی خودروهای ورودی به لرستان در تعطیلات اخیر

رییس مرکز مدیریت اطلاعات راهها و حمل و نقل جاده ای لرستان از کاهش ۴۸درصدی خودروهای ورودی به استان در تعطیلات اخیر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، فریدون فرشاد گفت :  از ۲۴ مرداد تا ساعت ۱۲ ظهر یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰، تعداد ۱۶۲ هزار و ۲۸۷ وسیله نقلیه به استان وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۸ درصد کاهش همراه بوده است.

وی افزود: با توجه به تصمیم دولت مبنی بر محدودیت تردد بین استانی و با اعمال این محدودیت ها در ورودی شهرهای استان، از ۲۴ لغایت ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ تردد یک میلیون و ۷۸۳هزار و ۲۱۳ وسیله نقلیه توسط دستگاه های ترددشمار جاده ای استان لرستان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش نشان می دهد. 

رییس مرکز مدیریت اطلاعات راهها و حمل و نقل جاده ای لرستان با اشاره به تعداد وسایل نقلیه خروجی از استان نیز اظهار داشت: همچنین از ۲۴ مرداد تا ظهر یکشنبه ۳۱ مرداد ماه، میزان تردد خروجی از محورهای استان ۱۸۲ هزار و ۵۴۴ وسیله نقلیه بوده، که نسبت به مدت مشابه سال قبل  ۴۰درصد کاهش داشته است.

کد خبر 1547639

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار