۰ نفر
۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱
اعمال خاموشی در استان‌های پرمصرف

خبرگزاری صدا و سیما نوشت:‌ سخنگوی صنعت برق از اعمال خاموشی در برخی استان‌های پرمصرف برق خبر داد.

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه امروز در برخی از استان‌هایی که از سقف تعیین شده، مصرف برق بیشتری داشته اند افزود: به دلیل محدودیت ایجاد شده در نیروگاه‌های برق آبی، امروز امکان تامین کامل برق مورد نیاز کشور فراهم نشد به همین دلیل برای حفظ پایداری در شبکه برق، در برخی استان‌ها خاموشی اعمال شد.

وی گفت: امروز هم گرما، پدیده جوی غالب در اکثر نقاط کشور بود که همین رویه سبب افزایش مصرف برق در زمان اوج مصرف شده است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه نیاز کشور به مصرف برق به ۶۴ هزار مگاوات خواهد رسید ادامه داد: در این شرایط نیاز ما به همکاری مشترکان بزرگ صنعتی و کشاورزی بیشتر خواهد بود همچنین مشترکان خانگی باید استفاده از وسایل پرمصرف را به ساعات غیر اوج مصرف منتقل کنند تا تامین برق برای همه مشترکان فراهم شود.

رجبی مشهدی افزود: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی از اواسط هفته آینده از دمای هوا کاسته خواهد شد که با این روند استفاده از سیستم‌های گرمایشی نیز کاهش خواهد یافت و در این شرایط امکان تامین برق برای مشترکان صنعتی و کشاورزی بیشتر خواهد شد.

223227

کد خبر 1549397

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین