۱۱ نفر دیگر از مردم جنوب غرب خوزستان قربانی کرونا شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ مبتلای دیگر به بیماری کووید ۱۹ در منطقه جنوب غرب خوزستان (آبادان، خرمشهر و شادگان) فوت شدند.

شکراله سلمان زاده؛ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۱ مورد جدید مثبت از ابتلای افراد به بیماری کووید ۱۹ در جنوب غرب خوزستان به ثبت رسیده است که از این تعداد۱۵۶ نفرشان مربوط به آبادان، ۱۱۷ نفرشان مربوط به خرمشهر و ۷۸ نفرشان نیز مربوط به شادگان بودند.

وی افزود: از تعداد کل موارد مثبت ثبت شده ی جدید، ۲۹۷ نفر(آبادان ۱۲۲ نفر، خرمشهر ۱۰۳ نفر و شادگان ۷۲ نفر) به صورت سرپایی هستند.

وی تصریح کرد: طی روز گذشته نیز ۷۹ نفر بستری و ۷۴ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان یادآور شد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ فرد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در جنوب غرب خوزستان فوت شدند که از این تعداد ۶ نفر در آبادان، ۴ نفر در خرمشهر و یک نفر در شادگان بود.

به گفته ی سلمان زاده؛ در حال حاضر ۵۰۴ فرد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای جنوب غرب خوزستان بستری هستند.

وی افزود: از آغاز اپیدمی کرونا تاکنون ۲۶۶ هزار ۳۶۴ نفر در شهرستانهای آّبادان، خرمشهر و شادگان (تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی آّبادان) به صورت سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۵۱۱ نفر بستری و ۱۳ هزار و ۲۶۶ نفر نیز پس از دریافت خدمات و بهبودی از بیمارستانها مرخص شدند.

48

کد خبر 1551247

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار