۰ نفر
۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۵

دقایقی دیگر نشست تاریخی اوپک برگزار خواهد شد.هنوز مشخص نیست که بالاخره این سازمان در این نشست چه تصمیمی خواهد گرفت اما آنچه مشهود است اختلاف نظر اعضا برای تثبیت و یا افزایش تولید است.

در حال حاضر کشورهایی چون ونزوئلا و عراق موضع رسمی خود را برای تثبیت قیمت اعلام کرده اند.مسوولان ایرانی هم اگرچه از موضع تعامل سخن می گویند و تاکید دارند نظری ندارند تا در نشست بادیگر اعضا به اجماع برسند اما کاملا مشخص است که ایران را نیز باید در گروه مخالفین افزایش تولید قرارداد.

درراس موافقین افزایش تولید عربستان قراردارد اگرچه تقریبا دیگر اعضای اوپک غیر از کشورهای نامبرده در این گزارش در تیم این کشور قراردارند و موافقت ضمنی خود را برای افزایش 5/1 میلیون بشکه ای اعلام کرده اند.

در این بین کمیته ویژه اوپک به وزرای نفت شرکت کننده در نشست وین توصیه کرده است که  سقف تولید نفت این سازمان را یک میلیون بشکه در روز افزایش دهند.  

سقف تولیدی که از سال 2009 تا کنون افزایش نیافته و طی 7 نشست گذشته تصمیم به اثبات آن گرفته شده است.اما شرایط فعلی متفاوت است.درحال حاضر هنوز اجماع نظر دقیقی میان اعضا وجود ندارد در حالیکه در نشست های گذشته تمام اعضا با اجماع وارد جلسه می شدند.با اینحال باید در انتظار بود تا دید در این نشست چه کسی حرف خودرا بر کرسی می نشاند؟/221/39

 

کد خبر 156004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین