دیدار فرمانده کل سپاه با جمعی از فرزندان فرماندهان ارشد شاهد

تسنیم نوشت: فرمانده کل سپاه گفت: مدد و یاری شهدای والامقام راهگشای انقلاب و نظام اسلامی ما در عرصه های مختلف بوده و هست.

همزمان با ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس،جمعی از فرزندان فرماندهان ارشد شهید دوران دفاع مقدس و مدافع حرم با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردارسرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

سرلشکر سلامی در این دیدار، از شهدا به عنوان چراغ هدایت و راهنمایان صدیق انسانها یاد کرد و گفت: مدد و یاری شهدای والامقام راهگشای انقلاب و نظام اسلامی ما در عرصه های مختلف بوده و هست.

فرمانده کل سپاه از شهدای دوران عزت آفرین دفاع مقدس به عنوان پیشقراولان الگوسازی ایثار و رشادت نام برد و با تاکید بر استمرار راه نورانی شهدا اظهار کرد:  امنیت میهن عزیزمان را مدیون ایستادگی و پایمردی شهدای گرانقدری هستیم که نه تنها در دوران حیات طیبه خود ایثارگرانه مجاهدت کردند، بلکه با گذشت بیش از چند دهه از شهادت آنها شاهد اثرگذاری و حضور این الگوهای همیشه جاوید و الهام بخش در تمامی شئون زندگی خود هستیم.

در این دیدار که سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه  و سردار شریفی مسئول امور ایثارگران سپاه نیز حضور داشتند ؛فرزندان فرماندهان ارشد شهید دوران دفاع مقدس در فضایی صمیمی به ارائه دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

23215

کد خبر 1560544

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین