جایگاه دومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در آموزش نیروی انسانی در خوزستان

با توجه به بررسی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی آبادان در مقوله آموزش نیروی انسانی این استان جایگاه دوم را کسب کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، در متن نامه مهرداد نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان خطاب به دکتر شکراله سلمان‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان آمده است:

با عنایت به اینکه موثرترین و مهمترین منابع در اختیار سازمان نیروی انسانی توانا میباشد و توانمند نمودن سرمایه سازمانی از طریق آموزش و بهسازی صورت می‌پذیرد لذا مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری این سازمان در راستای ماموریت‌های محوله و وظایف ذاتی خود به منظور ارتقای سطح آموزش دستگاه‌ها در سال سال ۱۳۹۹ نسبت به بررسی کلیه فرایندها در امر آموزش دستگاه‌های اجرایی استان اقدام نمود که با توجه به ارزیابی به عمل آمده در بین ۶۷ دستگاه اجرایی استان خوزستان در بخش دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی درمانی، آن دستگاه ۹۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کرده و موفق به احراز رتبه دوم شده است.

48

کد خبر 1561183

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =