۴ نفر
۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۴
گل‌محمدی نیم‌ساعته تمدید کرد!

سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس می‌گوید برای تمدید قرارداد گل‌محمدی فقط نیم ساعت مذاکره صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مجید صدری سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره پرونده کالدون و زمان تسویه حساب با این مربی آرژانتنینی گفت: ما درنظر داشتیم با کمک AFC و از پول هایی که در این کنفدراسیون داشتیم بدهی را پرداخت کنیم اما همکاری لازم با ما صورت نگرفت. در حال حاضر قدم های خوبی برای پایان این پرونده انجام دادیم و خیلی زود در حال نتیجه دادن است. منابع آن در حال تامین شدن است و فکر می کنم خبرهای خوبی داشته باشیم.

او درباره پرداخت دستمزد رادوشویچ گفت: با پرداختی که به او داشتیم فکر می کنم الان رضایت نسبی دارد. ما تلاش می کنیم این پرداخت ها منظم شود.

صدری درباره تمدید دوساله قرارداد گل محمدی گفت: خوشبختانه توانستیم با سرمربی تیم تمدید کنیم و فکر می‌ کنم کمتر از نیم ساعت مذاکرات ما نتیجه داد و قرارداد بستیم.

بیشتر بخوانید: فیفا: ارتش سرخ به دنبال تکمیل افتخارات داخلی و قاره‌ای

253 251

کد خبر 1564136

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین