۰ نفر
۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
کشف ۲۲ فقره سرقت در ۳ استان کشور

رییس پلیس آگاهی استان سمنان از دستگیری سارقان سابقه دار و کشف ۲۲ فقره انواع سرقت در سه استان سمنان، تهران و خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سرهنگ رضا بینقی اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره کش روزنی از مغازه داری در شاهرود، کارآگاهان پلیس آگاهی موضوع را مورد پیگیری قرار می دهند.

 بینقی افزود: بنا بر اظهارات شاکی پرونده، سارقان دو مرد حدود ۳۵ ساله بودند که یک عدد سماور ذغالی برنجی طرح جام به ارزش ۲۵ میلیون ریال را ربوده، متواری می شوند.

 وی با اشاره به تلاش پلیس برای کشف این پرونده از شناسایی محل اختفای متهمان در اطراف منطقه آبشار شاهرود خبر داد و گفت:اقدامات و هماهنگی های لازم در این خصوص به عمل آمد و متهمان که چهار نفر غیر بومی هستند طی یک عملیات ضربتی دستگیر شدند.

 رئیس پلیس آگاهی استان سمنان با بیان این که از متهمان که دو مرد و دو زن هستند، تعدادی کارت عابر بانک متعلق به افراد مختلف کشف شد تصریح کرد:تحقیقات از متهمان وارد مرحله جدیدی شد و در ادامه بازجویی ها مشخص شد این افراد در قالب یک باند سرقت در سه استان کشور مرتکب ۲۲ فقره سرقت شده اند.

 به گفته سرهنگ بینقی، متهمان که به سرقت هایی همچون کش روزنی، کف زنی و کیف بازکنی در استان های سمنان، تهران و خراسان رضوی اعتراف کرده اند پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

46

کد خبر 1569595

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =