واکنش ۲ رسانه پرتغالی به غیبت طارمی در فهرست تیم ملی

تسنیم نوشت: دو رسانه معتبر کشور پرتغال به غیبت ستاره پورتو در فهرست اخیر تیم ملی ایران واکنش نشان داد.

پس از عدم دعوت از مهدی طارمی به اردوی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل تیم‌های ملی لبنان و سوریه،‌ سایت خبری آبولای پرتغال به این موضوع واکنش نشان داد.

این سایت در واکنش به عدم دعوت از ستاره ایرانی پورتو نوشت: «طارمی به دلیل اختلاف با دراگان اسکوچیچ به تیم ملی ایران دعوت نشد. ماجرا به اکتبر برمی‌گردد که سرمربی تیم ملی، از ضعف‌های پُرتعداد تاکتیکی بازیکنان ایرانی انتقاد کرد. صحبت‌هایی که مهدی طارمی از آن خوشش نیامد و در توئیت خود نوشت: علاوه بر تکنیک فردی و توان بدنی، بازیکنان ایرانی دانش تاکتیکی بالایی دارند و متأسفانه مشکلات از جایی دیگر است.

سرمربی تیم ملی هم مهاجم پورتو را از تیمش کنار گذاشت و احساس آشفتگی عمیقی میان هواداران ایران ایجاد کرد. این اولین باری نیست که طارمی با سرمربی کروات به اختلاف خورده است. مهاجم آبی و سفیدپوشان پیش‌تر گفته بود که تیم ملی ایران در زمان سرمربیگری کارلوس کی‌روش، جوّی متفاوت داشت که برای این تیم بهتر بود».

همچنین نشریه «رکورد» با اشاره به اتفاقات میان طارمی و اسکوچیچ که آبولا به آن پرداخت، نوشت: «چهره بزرگ تیم ملی ایران پس از نمایش درخشان مقابل میلان، پاسخ دراگان اسکوچیچ را داد و در ادامه همین اختلاف، به اردوی تیم ملی ایران دعوت نشد».

به گزارش تسنیم، تیم ملی ایران روزهای 20 و 25 آبان در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر، به ترتیب مقابل لبنان و سوریه صف‌آرایی خواهند کرد.

258 251

کد خبر 1570680

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    10 13
    بعید نیست با این رفتار از پورتو هم اخراج بشه
  • افشین IR ۲۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    14 10
    طارمی از دعوت نشدن به تیم ملی ضرر نمیکنه این تیم ملی که ضرر میکنه فدراسیون چرا هشدار به اسکوچیچ نداد که جو گیر نشه بازیکنای ایران رو مسخره کنه بگه تاکتیک پذیر نیستند ...نتایج تیم ملی مدیون سردار وطارمی بود تیم ایران خیلی متزلزل در خط دفاع وتاکتیک هجومی ظاهر میشد فکر کردید تیم ایران باخت ویلموتس ضرر کرد حالا همین اگر تیم در مقابل دو کشور دوست وبرادر نتیجه نگیرد و ورق برگردد ایران به جام جهانی صعودنکند چه کسی ضرر می کند این تیم ملی ایران است ضرر می کند حالا باید دید وجوجه رو آخر پاییز شمرد
  • سجاد چراغی IR ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
    11 10
    درسته که طارمی بازیکن بزرگیه ولی باید حد و اندازه تیم ملی رو بدونه و وجهه سر مربی تیم رو خراب نکنه، باید حرفه ای تر از این حرفا باشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین