دستور رئیسی به مسئولین کشور : به ادعاهای کذب انتصاب فامیلی پاسخ دهید

رئیس جمهور گفت: وزرا و مسئولان اجرایی به خبرسازی و ادعاهای کذب، بلافاصله پاسخ دهند و اجازه ندهند ذهنیت منفی در جامعه بوجود آید.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی عصر امروز  در جلسه هیئت دولت با اشاره به طرح شبهات مختلف در رسانه‌ها از جمله موضوع توجه بعضی از وزرا نسبت به انتصاب بستگان خود، گفت: وزرا و مسئولان اجرایی به خبرسازی و ادعاهای کذب، بلافاصله پاسخ دهند و اجازه ندهند ذهنیت منفی در جامعه بوجود آید.

وی با بیان اینکه دشمنان راهبرد مأیوس کردن مردم را در پیش گرفته‌اند، ادامه داد: آنان از اینکه فضای امیدواری در کشور ایجاد شده ناراحت و عصبانی هستند و با طرح ادعاهای غیرواقع به دنبال ایجاد یأس در بین آحاد مردم هستند، لذا همه باید در مقابل اینگونه هجمه‌ها، هوشیار باشند.

رئیس جمهور تاکید کرد: هدف از تکرار شبهات، ایجاد یأس و ناامیدی در بین آحاد مردم است و در این زمینه متأسفانه بعضی‌ها نادانسته با راهبرد دشمن همراهی می‌کنند.

 رئیسی افزود: مسئولین ضمن اینکه مراقب هستند وارد حاشیه‌های کاذب نشوند باید به افکار عمومی اهمیت قایل شوند و به شبهات، پاسخ مستند و مستدل بدهند.

وی  تبعیض در پرداخت حقوق و قراردادهای کاری مختلف در سازمان‌ها و ادارات دولتی را غیرقابل قبول دانست و تأکید کرد: یکی از جلوه‌های مهم اجرای عدالت در دولت سیزدهم نظام عادلانه پرداخت است و باید همه دستگاه‌ها تلاش کنند تا تبعیضی وجود نداشته باشد.

 رئیسی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه شورای فرهنگ عمومی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست موانع فعالیت این شورا را برطرف کند.

رئیسی: مسئولان به ادعاهای کذب انتصاب فامیلی پاسخ دهند

رئیس جمهور در ادامه جلسه پس از رأی اعتماد هیئت دولت به محمدمهدی اعلایی به عنوان استاندار قزوین، مجتبی عبداللهی به عنوان استاندار البرز و سیدمحمود حسینی‌پور نوری به عنوان استاندار مازندران، گفت: در هر 3 استان ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد اشتغال و فعال کردن اقتصاد گردشگری و اقتصاد دیجیتال و نیز اقتصاد دریا در سواحل مازندران وجود دارد و باید همه ظرفیت‌ها را برای رفع مشکلات مردم بویژه ایجاد اشتغال و رفع بیکاری بکار گرفت.

 رئیسی با اشاره به اینکه بودجه 1401 برای رشد اقتصادی 8 درصدی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: تفاوت بودجه امسال با سنوات قبل در این است که دیگر استانداران برای بودجه و اعتبار به مسئولین مرکز کشور مراجعه نمی‌کنند و به هر استان اعتباری داده شده تا سهم خود را در راستای تحقق رشد 8 درصدی ایفا کند.

رئیس جمهور تأکید کرد: رشد اقتصادی بدون حضور همه دستگاه‌ها و اعطای سهم به هر یک از آنها اتفاق نمی‌افتد، لذا بر این اساس برای ایجاد رشد 8 درصدی همه دستگاه‌ها، استان‌ها و استانداران باید نقش جدی ایفا کنند.

وی  با تأکید بر لزوم استفاده از نیروهای کارآمد و انقلابی در سطوح مختلف مدیریتی، اظهار داشت: همه مسئولیت داریم تا متناسب با انتظارات مردم با تلاش شبانه‌روزی، دغدغه‌ها و نگرانی انها را برطرف نموده و اعتماد عمومی را جلب کنیم و لازمه این کار استفاده از نیروهای انقلابی و کار جهادی است.

در این جلسه وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به بازدید یکماه قبل رئیس جمهور از انبار سازمان اموال تملیکی در استان بوشهر و دستور رئیس جمهور برای ساماندهی این اموال‌ در مدت 3 ماه، افزود: پیش‌نویس مصوبه اصلاح اختیارات سازمان اموال تملیکی برای تصویب به دولت ارایه شده است ضمن اینکه رئیس جدید سازمان اموال تملیکی نیز با همین مأموریت انتخاب شد تا بتواند ظرف 3 ماه آینده موضوع ساماندهی و فروش اموال را پیگیری کند.

 خاندوزی افزود: انتظار داریم با اجرای دستور رئیس قوه قضائیه برای صدور احکام قضایی در مهلت 15 روزه در محاکم و تعزیرات، بلافاصله در دولت فروش اموال و ساماندهی انبارها را 3 ماهه، با سرعت عملیاتی کنیم.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در سخنانی با تشریح اخلاق و مدیریت از دیدگاه اسلام بر اهمیت رعایت اصول و ارزش‌های دینی در حوزه مدیریت و توجه جدی مسئولین به اقامه نماز به عنوان اولویت در دستگاه‌های اداری تأکید کرد.

2323

کد خبر 1570970

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 26
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    8 0
    وقتی می گویی کذب معلوم است که نتیجه واکنش شما چیست
  • IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    7 0
    جناب آقای رئیسی به جای این پاک کردن صورت مسئله بهتر نیست به مسئولین و زیر مجموعه هاتون هشدار بدین که فامیل هاشون رو مسئولیت ندن؟!
  • IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    جالبه که رییس جمهور محترم به جای پاسخگویی به حواشی اخیر در وزارتخانه ها از بار مسئولیت شانه خالی میکنند!
  • معترض US ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    سید بزرگوار ،چرا انتصابات کذب،همش واقعیت نه در دوره شما از اولین دوره رئیس جمهوری در ایران همین بود و هست و خواهد بود ،بیخود خودتونو اذیت نکنید ،هیچکس گوش بحرف نمیده جوونای ایرانی توسطل آشغال دنبال روزی میگرده و بچه های وزیر،وزرا تو بهترین کشور های دنیا پول این ملت بزرگ را ،به گند میکشند
  • NL ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    6 0
    شما بهتر است به ادعاهای درست در این مورد پاسخ دهید
  • DE ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    6 0
    وقتی به یک خواسته بگی ادعای کذب دیگه تکلیفش از پیش معلومه
  • IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    6 0
    فضای امید واری يعني چی اونوقت. گوشت‌ کیلوی 150. تخم مرغ 55 هزار تومان وپریدار 160 میلیون تومان وخانه متر چند صد میلیون تومانی امید داره برای مردم
  • US ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    5 0
    کذب محض ... یعنی واقعا اطلاعات ایشان در این حد است ... اگر فضای مجازی نباشد این مسایل منتشر نمی شود و حقوق دامادها و آقازاده ها و فامیل ها خیلی خوب صیانت می شود ...!!!
  • US ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    کذب محض ... یعنی واقعا اطلاعات ایشان در این حد است ... اگر فضای مجازی نباشد این مسایل منتشر نمی شود و حقوق دامادها و آقازاده ها و فامیل ها خیلی خوب صیانت می شود ...!!!
  • حقیقت گو IR ۲۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    5 0
    یعنی قراره فقط به ادعاهای کذب پاسخ بدهند؟! اونوقت تکلیف ادعاهای غیرکذب چی میشه؟! سکوت؟!
  • محسن ایول IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    3 0
    دقت کنید،فرمودند انتصابات کذب را افشا کنید!!!! من پیشنهاد میکنم حضرتش تا عید صبر کنند تا همه اتل و متل‌ها استخدام رسمی و افتخاری و انتظاری بشوند بعد اقدام کنند. ما قبلا شنیدیم که پسرهای اقای قرائتی رانتخوار هستند(ظاهرا ایشان اصلا پسر ندارند) اما همه خبرها که دروغ نمیشه!!!!
  • كدخدا IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    3 0
    كذب را خوب اومدي آقاي رييسي، پاسخ هم ندادند ندادند
  • DE ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    3 1
    ادعای کذب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • DE ۰۱:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    4 0
    آقای رئیسی ، اجازه بدهید این یه کم آبرو ریخته نشود ! ادعاهای کذب ؟ تمام مدارک و مستندات آن در فضای مجازی وجود دارد ! و اما دلیل عدم پاسخگویی مسئولین ، شاید صحت این ادعاها باشد !
  • IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    5 0
    فضای امیدواری تومیبینی نه‍ مردم.دشمن دشمن کردناتون دیگه فقط توهین به مردم ایرانه.دشمن کسانی هستن که کشوروبه این روزانداختن
  • IR ۰۷:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    4 0
    "ادعای کذب" ؟؟؟ مرد حسابی حواست هست چه خبره توی دولتت؟؟ هرچی وزارت خانه هارو کوچک کردند، حالا شما با استخدام عمه خالتون جبران کنید
  • IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    2 0
    پاسخ رو که خودت معلوم کردی.همین الان گفتی کذب یعنی فامیل ها رو بزارید سرکار ولی تکذیب کنید مثل رییس دانشکده دنداپزشکی دانشگاه تهران.
  • US ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    5 0
    مشکل اینه اکثرا کذب نیستند
  • IR ۰۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    2 0
    ادعاهای کذب!
  • رضا IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    2 0
    وقتی از اول میگی ادعای کذب یعنی فوری تکذیب کنین حالا راست یا دروغ !! واقعا افرین داره !
  • كدخدا IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    2 0
    وقتي كه نظرات را چاپ نميكنيد لطفا اين باكس لامصب نظرات شما را حذف كنيد
  • رصا محمدی IR ۰۹:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    1 0
    داماد سردار باقری (افقهي) بسمت یکی از مدیران ارشد سازمان برنامه و بودجه منصوب شده. من اله توفیق
  • IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    2 0
    آقای رئیسی شما بررسی کردی که به کذب بودن خبرها یقین پیدا کردی؟ یا نه چون زمان ریاست شماست همه باید بی دلیل به‌به چه چه کنند!
  • جواد IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    1 0
    پس لطف کنند و توضیح دهند که دختر خاله همسر خودشان چگونه بدون هیچگونه سابقه مدیریتی به ناگاه رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند.
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    1 0
    آقای رییس جمهور ، این ادعاها کذب نیست عین واقعیت است آقای صالح آبادی رییس بانک مرکزی باجناق خودش آقای سعید مستشار را معاون اداری و مالی بانک مرکزی کرده این انتصاب فامیلی نیست؟ در حالی که هر دو باجناق دامادهای آقای مصباحی مقدم هستند
  • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
    1 0
    ادعای کذب؟! یا حقیقت موجود؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین