به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : نرگس عسگری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت روز جهانی معلولین برگزارشد افزود: ۱۲ آذرماه روز جهانی معلولین می باشد که یک هفته به منظور گرامیداشت جامعه معلولین وشناساندن آنها به افراد جامعه درنظر گرفته شده است.
به گفته وی : شعار امسال هفته معلولین " پیش بسوی دنیای فراگیر ودسترس پذیر وپایدار بعد از بیماری کرونا با مشارکت افراد دارای معلولیت می باشد که امیدواریم معلولین در پساکرونا بیشتر دیده شوند
به گفته وی : ۳۱۹۱۶ نفر معلول تحت پوشش سازمان بهزیستی استان می باشند که بیشترین درصد معلولین جسمی حرکتی با ۴۱ درصد می باشند ومعلولین ذهنی ۲۰ درصد ، معلولین بینایی ۱۳/۸درصد و۱۲/۴۶درصد و... می باشد.
مدیر کل بهزیستی گفت : ملاک تعیین معلولیت کمیسیون پزشکی سازمان بهزیستی استان می باشد که براساس آیتم های تعیین شده شدت آن تعیین می شود که ۸۱ درصد معلولین مدارک ومستندات خودرا ارائه داده اند وکمیسیون پزشکی برای آنها تشکیل شده است .
وی ادامه داد: امسال پرونده ۲۵۸۸۴ نفر به کمیسیون پزشکی ارجاع شده اند.
وی بیان داشت: براساس شدت معلولیت ۳۵ درصد خیلی شدید ،متوسط ۳۱ درصد و... جامعه معلولین راتشکیل می دهند.
به گفته وی : در آخرین جلسه مناسب سازی معابر کشور مصوبه تعیین شده است که تا آخر امسال ۹۳ شهر بدون مانع برای تردد معلولین انتخاب شده است که در استان ما فرخشهر بصورت پایلوت انتخاب شده است .
به گفته وی : ۲۰۹۱ دانش آموز و۴۹۸ دانشجو تحت پوشش این سازمان هستند که کمک هزینه آنها توسط بهزیستی پرداخت می شود.
46
نظر شما