محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی ایران پس از انتخاب دوباره به عنوان رییس پارلمان بخش خصوصی از اهداف این دوره اتاق بازرگانی سخن می گوید.

محمد نهاوندیان که روز چهار شنبه برای بار دوم توانست با قاطعیت برای چهار سال دیگر سکان هدایت پارلمان بخش خصوصی ایران را به دست بگیرد تحلیل خود از انتخابات اتاق بازرگانی ایران را اینگونه مطرح کرد: « شور و هیجان اعضای هیات نمایندگان پارلمان بخش خصوصی ایران در انتخابات اتاق بازرگانی و انسجامی که آنان از خود نشان دادند بیانگر جان گرفتن بیش از پیش اتاق بازرگانی در سال های اخیر، بالا رفتن اقتدار آن و تاثیری است که می تواند در تحول اقتصادی کشور اتاق بازرگانی داشته باشد. »

او افزود: « این حضور پر شور اعضای هیات نمایندگان در انتخابات پارلمان بخش خصوصی اعم از اسفند سال گذشته و خرداد سال جاری در اتاق های بازرگانی سراسر کشور نشان از این دارد که پارلمان بخش خصوصی جدی تر، فعال تر، علمی تر، پزوهشی تر و عینی گرایانه تر اگر به سوی محور تعامل، منطق، مسئولیت پذیری اجتماعی حرکت کند می تواند اعتماد بیشتری که همانا سرمایه اجتماعی تمام اتاق های بازرگانی است را دارا باشد. »

رییس اتاق بازرگانی ایران اعتقاد دارد با تکیه بر این سرمایه می توان هر تحولی که به نفع اقتصاد کشور و به سود مردمان سربلند این کشور باشد را ایجاد می کند.

نهاوندیان در ادامه گفته های خود به توسعه اقتصاد ایران طی سال های آینده با یاری فعالان بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: « اقتصاد ایران باید تولید محور، مردمی و غیر متکی به نفت با چشم انداز رقابت پذیری و بهره وری حرکت خود را ادامه دهد. در نگاه داخل هم در همین مسیر باید به سمت اصلاح ساختاری اقتصاد کشور پیش برویم. »

او ادامه داد: « برای دستیابی به این مهم نقش اتاق بازرگانی این است که نقش اتاقی نوع آفرین، علمی، یکصدا و هم دل را ایفا کند ضمن آنکه منطق گرایی را نباید نادیده گرفت. البته اصالت گرایی، احترام و استفاده از تجربیات گذشتگان در این مسیر پر اهمیت را هم نباید فراموش کرد. »

رییس اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری از گفته های خود به این شکل از فعالان اقتصادی تشکر و قدردانی کرد: « از تمامی اعضای هیات نمایندگان اتاق های بازرگانی سراسر کشور، اعضای محترم اتاق بازرگانی ایران به ویژه هیات رییسه دوره گذشته و تمام افرادی که سال ها خالق اقتدار اتاق بازرگانی بودند تشکر و قدردانی می کنم. همچنین از تمام افرادی که به صورت سالم، اخلاق محور و در ایجاد این شور و هیجان نقش داشتند تشکر می کنم. از سوی دیگر از اصحاب رسانه های مختلف اعم از مکتوب و غیر مکتوب تشکر صمیمانه دارم و از همه ایشان برای طول سال های روبرو دعوت به همراهی و به بار نشاندن تلاش هایی می کنم که برای رونق اقتصادی کشور ضرورت دارد. »   

/39/39 

کد خبر 157895

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین