اسرائیل از ترس ایران به امارات گنبد آهنین نفروخت!

ایسنا نوشت: یک رسانه صهیونیستی گزارش داد که مقامات رژیم صهیونیستی به دلیل هراس از نزدیک شدن روابط ایران و امارات از فروش سامانه گنبد آهنین به ابوظبی امتناع می کنند.

 به نوشته روزنامه اسرائیل هیوم، امارات متحده عربی در حال فشار بر رژیم صهیونیستی است تا میلیاردها دلار سامانه دفاعی هوایی گنبد آهنین به این کشور بفروشد اما مقامات صهیونیستی از این کار امتناع می کنند.

این رسانه صهیونیستی در ادامه نوشت که اسرائیل در حال حاضر مایل به فروش این سامانه ها به امارات نیست. منابعی در قدس اشغالی از این موضوع هراس دارند که باتوجه به نزدیک شدن اخیر روابط ابوظبی به تهران که موجب نگرانی اسرائیل است، فشار امارات برای اجرای قرارداد مربوط به فروش گنبد آهنین تجدید شود.

اسرائیل هیوم افزود: پس از امضای توافق عادی سازی روابط و برقراری روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و امارات متحده عربی، فشارهای ابوظبی برای تحقق این موضوع تشدید شد اما اسرائیل از پیشبرد توافق فروش سامانه های دفاع هوایی خودداری می‌کند.

این روزنامه همچنین مدعی شد: دلیل این، بیش از هر چیزی امنیت است. همیشه در داخل امارات افراد ایرانی وجود دارند و حضور این سیستم‌های حساس در کشوری که ایران دسترسی آزاد به آن دارد، چیزی نیست که اسرائیل در حال حاضر بتواند آن را تحمل کند.

 رسانه های صهیونیستی پیش از این نیز گزارش داده بودند که این رژیم از نزدیکتر شدن روابط ایران و امارات به شدت نگران است و از آن ناراضی است.

نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است امروز (یکشنبه) برای اولین بار به عنوان یک نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی سفر کند.

۳۱۱۳۱۱

کد مطلب 1582142

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یه بنده خدا IR ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    45 28
    گنبد آهنین که موشک های یمن راحت ازش رد بشه بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره،ارزونی خودتون
    • PL ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
      14 31
      از خودت بپرس اگر گنبد آهنین بدرد نمیخوره چرا اسرائیل از آمریکا میخواد به ایران حمله کنه؟ مگر نه اینکه حزب الله لبنان بلافاصله هزاران موشک به سمتش میفرسته؟
    • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
      22 10
      در پاسخ ۲۱:۳۴ واقعا تو چقدر زود باوری و بلوف اسرائیل را باور می کنی...
  • IR ۱۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    22 23
    طفلکی اسراعیل
  • معین کسرایی IR ۱۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    26 46
    انوقت اگر ورق برگردد و امارات با ایران ائتلاف کند که اسرایبل ب قبر خود نزدیکتر می شود
  • ملا اسحاق جو IR ۲۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    32 7
    بنظر میاد ،امارات میداند چ وقایعی در حال شرف است ،وبا بعضی اعمال در حال موضع بیطرفی است،
  • علی IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    24 14
    باید با پهباد در هنگام بازدید هدف قرار بگیرد اقدام بمثل.
  • IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
    37 33
    اسرائیل مرگت با ، آمریکا ننگت باد . به کوری چشم دشمنان داخلی و خارجی دولت جدید سیاست تعامل و ارتباط با منطقه خلیج فارس بویژه همسایگان رو دنبال می کنه .
  • عدل IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
    14 10
    ما با خدا،شما همه...
  • گرفتار IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
    11 7
    برعکس ما اونا هیجانی و از روی احساسات تصمیم نمیگیرن
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
    17 12
    اسرائیل فقط به باکو دلخوش است. باقی همسایگان ایران، به راحتی به این کشور باج نخواهند داد.
  • مصطفی FR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
    9 3
    پول حلال مشکلات

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین