دو مورد مشکوک به کرونای اومیکرون در آذربایجان‌غربی / نمونه‌ها به تهران ارسال شده

دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کووید-۱۹ استان آذربایجان‌غربی با رد وجود مورد مثبتی از سویه اُمیکرون در استان گفت: دو مورد مشکوک بوده که برای بررسی نهایی به تهران ارسال شده است.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، موسوی  دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کووید -۱۹ استان گفت: در پی انتشار اخباری مبنی بر وجود موارد مثبت سویه اُمیکرون در استان، دکتر سیدجلیل موسوی دبیر قرارگاه دانشگاهی کنترل و مدیریت کووید -۱۹ در این خصوص گفت : براساس نمونه های آزمایشگاهی انجام یافته، دو مورد مشکوک وجود دارد که برای بررسی نهایی به تهران ارسال شده است ولی هنوز هیچ مورد مثبتی تایید نشده است.

وی تصریح نمود : بی شک وجود هر گونه مورد مثبت اطلاع رسانی خواهد شد .

موسوی در ادامه اضافه کرد : نباید از سویه اُمیکرون غافل باشیم همانطور که در برنامه تلویزیونی ساغلیق و یاشایش که هفته گذشته میهمان آن برنامه بودم کاملا و به صراحت عرض کردم که سویه اُمیکرون حتما در کشور وجود دارد و نباید سهل انگاری در انجام واکسیناسیون و یا در رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام گیرد و ما همچنان بر این دو اصل مهم تاکید می کنیم یعنی انجام واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی.

46

کد خبر 1584224

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار