سعید آذری: نصیرزاده! من گرگم تو شیر

ورزش سه نوشت:مدیرعامل سابق تیمهای ذوب آهن و فولاد در یک پست اینستاگرامی تند پاسخ هوشنگ نصیرزاده را داد .

نصیرزاده دیروز پای کامنت آذری بر یک پست  در صفحه ورزش سه در اینستاگرام از نصیرزاده انتقاد کرده بود که با واکنش او مواجه شد.
حالا آذری در پاسخ به آن صحبتهای تند،جملاتی تندتر را این بار بعنوان یک پست مستقل منتشر کرده است.
صحبتهای او با پاسخ‌گویی به کنایه وزنه‌بردار آغاز می‌شود:
من یک وزنه بردار هستم با افتخار ، از ورزشی به عرصه مدیریت باشگاهی آمدم که اولین مدال المپیک و اولین طلای جهان را برای ایران عزیز به ارمغان آورد توسط شادروانان جعفر سلماسی و محمود نامجو .
. به لطف اعتماد بزرگمرد تاریخ صنعت ایران مسعود ابکا ، جامه مدیریت به تن کردم و وارد گود شدم .

بعد از ۱۸ سال حضور در کسوت مدیر باشگاه نه تنها در فوتبال بلکه در اکثر رشته های ورزشی بانوان و آقایان به افتخاراتی دست یافتم که بسیاری از مدعیان و سخنوران عرصه فوتبال با هزاران برابر بودجه در اختیار من تا سال‌های متمادی از دست یافتن به آن ناتوانند . در دوران مدیریتم در فوتبال کارهای را انجام دادم که همه آنها برای اولین بار بود .
پیروزی به لطف فعالیت تیمی در ۶ پرونده بین المللی سنگین که آخرین آن پرونده محمد بلبلی و پیروزی در کاس بود. برای اولین بار در پرونده شکاری به مدیران و همکارانم در باشگاه نحوه دسترسی به حق آموزش را معرفی نمودم . اولین مدیری بودم که به تنهایی مقابل فدراسیون فوتبال ایستادم تا اساسنامه تغییر کند ، و واولین‌مدیری بودم که برای اهانت به مردم اصفهان شهرم و گرفتن حق پخش تلویزیون را به ورزشگاه راه ندادم . منه وزنه بردار . هر پنجره بسته شده نقل و انتقالاتی در باشگاه تحت مدیریتم را با استفاده توانمندی همکارانم باز کردم و سعی کردم مصلحت اندیش و نان به نرخ روز خور نباشم . در پرونده بلبلی با درایت دست یک کلاش حقوقی را توی پوست‌گردو گذاشتم که به دنبال ۵۰ میلیون تومان دلالی بود و اطلاعات غلط به خوزستان برای سقوط فولاد ارائه می‌کرد و رای دادگاه کاس مشت محکمی بر دهان یاوه‌گوی او و دیگر شرکای دلالش بود .
شما برای این رشته ورزشی محبوب چه کرده اید ؟
به جز اینکه در مقابل هر نقدی و هر حقیقتی با دروغ پراکنی و مغلطه و تهمت زدن قصد تشویش اذهان عمومی را داشته اید به جز اینکه در هر پرونده حقوقی که پول گرفتید شکست عایدتان‌شد ، عجب رویی دارید که علیرغم باختن در دادگاه کاس هنوز به یاوه گویی ادامه میدهید .
پرونده منه وزنه بردار زیر بغلم است مدتی است که لباسهای ورزشی مدیریت را از تن در آورده ام و آویخته ام‌ سودایی در سر ندارم جز حقیقت‌گویی ، مدیریت در استقلال و پرسپولیس و سپاهان و تراکتور اگر برای شما رویاست برای من نیست اگر بود الان آنها را هم در کارنامه داشتم .شما مانند شیر هستید برای تکه ای نان حاضر به نمایش در سیرک هم خواهید شد من گرگ بودم فارغ از بردگی . 
منه وزنه بردار تمام وزنه های سنگین مدیریت را زدم. تحمل نقد ندارید نروید بنشینید با کلمات بازی کنید با دروغ و تهمت . تمام

251 251

کد خبر 1585127

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
    13 1
    بد این همه سال فارغ از هر رنگی ما عاشقان فوتبال خوب میدونیم کی سالم کار میکنه و کی دنبال مقام و پوله.میفهمیم کی عاشقه و کی نهایتش فقط یه دلاله. راستی چرا تو هر کاری اونائی که باید باشن نیستن و اونائی که اویزون بودن و طفیلی حالا حالا ها هستن؟؟
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
    23 1
    دستمریزاد مرد
  • میرزا IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
    5 4
    درود و ارادت . ابتدا اینکه به نظرم بدآموزی های هوادار مآبانه در کالبد برخی از بزرگان و پیشکسوتان هم رسوخ کرده.بگذارید هر آموزه و اندیشه ایی در حوزه ی اسم و عنوان خودباقی بماند.هوادار ..هوادارانه..باریکن مربی پیشکسوت و مربی هم با منش و تعریف دقیق جایگاه خود وارد بحث و گفنگو و صد البته ادبیات انتخابی خود باشد. و اما بعد..جناب نصیرزاده دربرنامه فوتبال برتر در دقایق مختلف برنامه از جایگاه های مختلفی وارد بحث میشد که این چندگانگی در مواقعی با انتخاب ادبیات مختلف روبرو بود و شخصا این انتظار رو نداشتم.و صد البته دیدگاهشون که عنوان کردند بگذارید فوتبال جریان داشته باشد و فوتبالی ها به کار خودشان بپردازند .درصورتیکه فوتبال یک صنعت و بنگاه اقتصادی شده که چندین و چند شغل دیگر را نیز به همراهی خود وادار کرده پس در فوتبال،بسیاری علوم و شاخه های دیگر از جمله حقوق و قضا را نیز شامل میشود.ضمنا جناب آذری بدون توهین سوالی پرسیدند و حتی اگه سوال بیجا و نادرستی هم بوده باشه جناب نصیرزاده باید بیشتر خویشتن داری میکردند.
  • محمدجواد IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
    6 2
    دمت گرم همشهری خودم که جواب اینا خوب دادی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین