رئیس جمهور صبح امروز به همراه معاون اول خود وارد مجلس شد اما برای اولین بار کسی به پیشواز احمدی​نژاد نرفت.

به گزارش خبرآنلاین، اگر تا روز گذشته برخی از نمایندگان امیدوار به رای آوری سجادی بودند، اما باز هم موضوع جریان انحرافی و ماجراهای استیضاح وزیر امور خارجه  موجب شد فضای مجلس تحت تاثیر این موضوع قرار بگیرد.

رضا زاده، سرپرست فدراسیون وزنه برداری، ساعی عضو شورای شهر تهران و قهرمان سابق تکواندو،  پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو، داور زنی رئیس فدراسیون والیبال، خسروی​وفا رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان و تاج معاون رئیس فدراسیون فوتبال از جمله چهره​های ورزشی حاضر در جلسه امروز مجلس بودند. گفته می​شود این حضور به دلیل دستور سازمان تربیت بدنی به فدراسیون​ها برای حضور در مراسم رای گیری وزیر ورزش و پشتیبانی از سجادی بوده است.

رئیس جمهور امروز ساعت 9 و 15 دقیقه صبح به همراه باهنر و صدر وارد مجلس شد، اما این بار هیچ نماینده​ای به پیشواز احمدی​نژاد نرفت و او خیلی زود در جایگاه خود قرار گرفت.

وقتی رئیس مجلس از  رئیس جمهور خواست برای دفاع از وزیر پیشنهادی در جایگاه قرار بگیرد، فریاد های دو- دو نمایندگان به هوا بلند شد.

روح الله حسینیان و حمید رسایی دو نماینده حامی دولت از جمله چهره​هایی بودند که در زمان سخنرانی رئیس​جمهور در حال گفت​وگوبا یکدیگر بودند. این در حالی است که در همه اوقاتی که رئیس جمهور در مجلس حضور می​یافت همه نمایندگان مستمع سخنان وی می​شدند. اما این بار حتی گفت​وگو های چند نفره نمایندگان دیگر نیز ادامه داشت. در گوشه​ای دیگر هم احمد توکلی در حال گفت​وگو با ابوترابی​فرد بود.

احمد ناطق نوری نماینده مردم نور و رئیس فدراسیون بوکس چهره​ای بود که وظیفه متفرق کردن نمایندگان از اطراف سجادی را داشت. وظیفه​ای که در جلسات گذشته رای اعتماد یا استیضاح در مجلس، محسن کوهکن سخنگوی هیات رئیسه مجلس بر عهده داشت.

وقتی رئیس​جمهور بخش آخر صحبت​های خودد را به معرفی سجادی اختصاص داد، بار دیگر فریادهای دو- دو نمایندگان بلند شد که رئیس جمهور گفت: شما فرصت دارید نظر خودتان را بدهید. من هم به دو شما، دو می​دهم؛ بعد هم نظر شما را از رادیو می شنوم.

رئیس جمهور در پایان صحبت​های خود وقتی در حال ترک جایگاه سخنرانی بود خطاب به نمایندگان گفت: هر اتفاقی بیفتد، رفاقت ما با شما سر جایش است و وظیفه ما است که ایران را بسازیم.

رسایی که اولین مخالف وزیر پیشنهادی بود، فرصت نطق خود را به نوروزی دیگر نماینده حامی دولت داد و در ادامه هم جلسه مجلس را ترک کرد.

سلیمان جعفرزاده نماینده ماکو  و محمد کرمی​راد تنها نمایندگانی بودند که بعد از صحبت​های رئیس​جمهور در کنار صندلی او با وی هم صحبت شدند.

در زمان مخالفت نوروزی مانیتور مجلس تصویری از رئیس جمهور در حال تسبیح چرخاندن نشان داد که لبخند همیشگی در صورت وی دیده نمی​شد.

همه نمایندگان مخالف سجادی بخش از سخنان خود را به ارتباط وی با جریان انحرافی اختصاص دادند و از وی خواستند که تکلیف خود را با این  جریان مشخص کند.

هنگامی که لاهوتی نماینده موافق سجادی در ابتدای سخنان خود گفت که تا قبل از این سجادی را نمی شناخته است  اما به دلیل برنامه وی تکلیف خود را در حمایت از او دیده است، بار دیگر فریاد های دو- دو نمایندگان در صحن بهارستان بلند شد.

وزیر پیشنهادی ورزش در آغاز صحبت​های خود از از حضور جامعه ورزش در صحن علنی مجلس تشکر  و آنان را حامیان وی در اقداماتش دانست.

جریان انحرافی که محور اصلی نطق​های مخالفان سجادی و مورد پرسش آنان بود در سخنان وی هیچ نمودی نداشت و سجادی تنها به موضوع عزل و نصب​​ها و پرونده مفتوحش در سازمان بازرسی کل کشور پرداخت.

در زمان  سخنان سجادی، دستغیب رئیس فراکسیون جوانان مجلس در کنار مطهری و و سنایی نماینده نهاوند مشغول گپ زدن بودند. روح​الله حسینیان هم چهره​ای بود که ترجیح داد به جای گوش فرا دادن به سخنان سجادی به مطالعه یکی از روزنامه های صبح -آرمان- بپردازد.

 بعد از پایان صحبت های سجادی همه مهمانان ورزشی مجلس با بلند شدن شروع به تشویق سجادی کردند که این امر با تذکر رئیس مجلس مواجه شد که اعلام می کرد مهمانان در طول مذاکرات حق هیچ گونه واکنشی ندارند.

آیت​اللهی رئیس فدراسیون شنا تنها رئیس فدراسیونی بود که بعد از آنکه تمام مهمانان ورزشی صحن جلسه علنی را ترک کردند، همچنان در مجلس باقی ماند و در بخش ویژه خبرنگاران پیگیر رای نمایندگان به سجادی بود.

رئیس جمهور که 5 دقیقه برای دفاع از سجادی  وقت داشت بعد از پایان سخنانش اولین چهره دولتی بود که مجلس را ترک کرد و به دنبال آن بقیه دولتمردان وی را همراهی کردند.

  /29212

کد خبر 158552

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام MY ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 1
    خیلی میبخشید منظور از این دو دو گفتنها را من نگرفتم. میشه یک نفر توضیح بده؟
  • بدون نام IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    حمايت از اين دولت جز افتخارات همين مجلس بود همين مجلس به خاطر همين دولت جفا در حق ملت و كشور كرد (منظوزم حذف يارانه ها با اين سرعت و روند) اگر مجلس از دولت ايراد ميگيرد چقدر از خودش ايراد ميگيرد؟
  • سعید IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    اینم چهرو ورزشیمون برای ریاست...برید یکی رو بیابید که با مجلس هماهنگ و دست بوس باشه...رو کلمه دست بوس تاکید شدید دارم پس سانسور نشود.
  • بدون نام IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 1
    چه عجب برای اولین بار نمایندگان دست لیسی رییس جمهوری را نکردند
  • بدون نام IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    براي مجلسي كه اينگونه با سياسي كاري و لجبازي در مقابل رئيس جمهور منتخب ملت ايستاده است متاسفم.
  • بدون نام IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    خوب حال بنده خدارو گرفتند. تقصیر خودشه که مجلس باهاش اینطور رفتار می کنه. از قدیم گفتن احترام امامزاده به متولی اشه
  • حميد IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    به نظرم تنها انتخاب درست احمدي نژاد قرباني اين سياست بازي ها شد
  • علی CA ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    واقعا این معارفه بود؟ تنها دلیل رای نیاوردن همین معارفه بود . همه چیز مملکت بهم ریخته ، رقابت قدرته خدا به داد این مملکت برسه
  • علی CA ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    2 یعنی مخالف ، احمدی نژاد هم گفت من به 2 شما 2 میدم یعنی من با نظر مخالف شما مخالفم
  • نیما آرین IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    سلام ، من هم نمیدونم منظور از دودو گفتن تو مجلس یعنی چی؟
  • بدون نام IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 1
    خیلی متاسفم که این مجلس نام اسلامی را یدک میکشدواضح است ادبیات دو خردادبازباب شده همه رابه تقوی و احساس مسئولیت سفارش میکنم
  • ممد IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    داستان داریم حالا حالا ها سر این دولت و مجلس
  • hasan IR ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    واقعا مجلس الان به بهترین رئیس جمهور تاریخ ما داره جفا میکنه
  • بدون نام IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    منم با حمید موافقم،تنها وزیر پیشنهادی احمدینژاد هم که تجربیاتش یه ربطی به حوزه کاریش داشت به خاطر این لجبازیهای مجلس رای نیاورد
  • بدون نام AU ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    من هم منظور دو دو گفتنها رو نفهمیدم اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده ممنون
  • شهاب IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    سلام من میخوام بگم احمدی نژاد همیشه قهرمان خواهد ماند و ما تا آخرین نفش پشتیبان او ان شا ءالله خواهیم ماند و ان شاءالله مجلس محترم هم جواب این بی معرفتی ها را خواهد گرفت
  • سینا IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    مجلسی باید یه جایی ثابت می کرد که حرف حرفه اونو. در رای گیری"دو" عدد مخالفت هستش و 4 موافقت
  • حامد IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 1
    کاش مجلسیا و دلسوزای نظام، اون روزایی که آقای رئیس جمهور نیاز به تذکر و تحذیر داشت، دور نگری رو فدای مصلحت اندیشی نمی کردن، تا امروز نظرشون به سیاسی بازی تفسیر نمیشد
  • محمود عزیزی IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    منظور از دو دو در ادبیات مجلس مخالفت با موضوع مد نظر است
  • امیر IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    بد جور دارن میزننش . فک نکنم این دوره چهار ساله رو به سلامت تموم کنه . شما چی فک میکنید ؟
  • بدون نام IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    1 0
    برای آقایانی که بخاطر مخالفت با نظرات دیگری حیثیت او را زیر سوال برده و سوابقش را نادیده میگیرند متاسفم.راستی کارشناسان محترم مجلس تونستند قانون مصوب خودشون رو که حداقل فوق لیسانس رو برای حضور در مجلس لازم دونسته و اون رواز امسال لازم الاجرا کرده بودند به نفع خودشون4 سال به تعویق بندازند؟
  • بدون نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    رای اعتماد عدد 1 هیت وعدم اعتماد 2.نماینده ها که دودو میکردن یعنی ای مخالف میدن
  • Aria US ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 1
    منم نظر امیر رو دور از ذهن نمی بینم، دوران یکه تازی احمدی نژاد به سر رسیده. باید دید میتونه کف و سوت ها رو برگردونه یا همینطور گوشه رینگ میمونه؛ اونوقت دو سال دووم میاره!؟
  • desperado IR ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 1
    ازمکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو
  • حسن US ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    0 0
    وقتی نمایندگان مجلس با موضوعی که یک نماینده و یا وزرا در مجلس مطرح میکنند مخالف باشند ، در حین سخنرانی طرف میگن دو دو دو دو دو
  • بدون نام IR ۰۳:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
    1 0
    الان مجالس ها يما دارند خودشيريني ميكنند براي انتخابات دوره بعد وگرنه تا همين مدت زمان نه چندتن گذشته عاشق سينه چاك رئيس جمهوربودند
  • ایرانی IR ۰۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
    1 0
    باشه فعلاً که دور دست شما مجلسی هاست که به خاطر انگیزه هاس سیاسی و بدون درک واقعی مشکلات مردم در کارهای دولت کارشکنی می کنید. نوبت ما مردم هم می رسه؟
  • رامین IR ۰۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
    1 0
    هیچ بعید نیست از این مجلسی که یک فرد قهرمان و ورزشی و متخصص را برای وزارت ورزش انتخاب نکرد,آقای علی آبادی را وزیر نفت کند.متاسفم که به تخصص ها توجه نمی شود.
  • خلیل IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
    1 0
    مجلس به یک بیماری صعب العلاج مبتلا شده خدا شفایشون بده
  • بدون نام PH ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    1 0
    این روزا هیچ چیز سر جای خودش نیست متاسفانه... تمام کشورایی که ما اعتقاد داریم فاسد هستند هیچکدام قانون رو فدای مصلحت نمی کنند... ما از همه ی مجلسی ها می خواهیم قانون رو رعایت کنند به جایه اینکه به مصلحت فکر کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین