نماینده مجلس هفتم در گفت و گو با خبرآنلاین با مفید دانستن مصوبات مجلس هفتم در عرصه اقتصادی گفت: مجلس هفتم در تصویب قوانین مادر و مهم در حوزه اقتصاد نقش برجسته ای را ایفا کرد. یکی از مهمترین موارد این قوانین، قانون اجرای اصل 44 بود که می توان آن را مهمترین قانون اقتصادی دهه اخیر دانست. به موازات تصویب قانون اجرای اصل 44 برخی از قوانین مکمل و مرتبط با حوزه اقتصادی نیز عملکرد این مجلس را برجسته می کند.
وی افزود: مجلس هفتم توانست تعامل مناسبی با دولت هشتم و نهم که از دو رویکرد سیاسی جداگانه برخوردار بودند، برقرار کند. صرفنظر از برخی سطحی نگری ها و استیضاح های ناموفق مجلس هفتم کوشید تا همواره رویکرد اصولگرایانه و مشی متعادل خود حفظ کند.
این نماینده مجلس هفتم با تاکید بر فعال بودن این مجلس در حوزه اجتماعی در کنار حوزه اقتصادی اظهار داشت: مجلس هفتم قانون مدو لباس و اصلاحات نظام اداری را در دستور کار خود قرار داد به عبارت بهتر این مجلس در رویکردهای فرهنگی به رغم برخی از ضعف ها عملکرد موفقی داشت.
این نمایده مجلس هفتم تصریح کرد : صرفنظر از برخی افراط و تفریط های غیر اصولی این مجلس توانست چالش های سنگین دور ششم را جبران کند و در انتقال قدرت از دولت هشتم اصلاح طلب به دولت نهم اصولگرا نقش موثری داشت. همراهی و حمایت مجلس هفتم از دولت نهم و هشتم به رغم برخی از مصادیق اختلافی و ناهماهنگ برمبنای تکلیف و مصالح ملی بود.
طلایی نیک اظهار داشت: برای اولین بار در مجالس پس از انقلاب بین اقلیت و اکثریت مجلس فراکسیونی با وزن تعیین کننده در مجلس هفتم تشکیل شد. البته در برخی از دوره های مجلس هم علاوه برفراکسون اقلیت و اکثریت، فراکسیون مستقل وجود داشت اما وزن فراکسیون مستقل در هیچ دوره ای به میزان مجلس هفتم بیش از وزن اقلیت نبوده است. برای اولین بار فراکسیون وفاق و کارآمدی و اصولگرایان مستقل که وزنی بیش از اقلیت داشت در این مجلس تشکیل شد که بعد از مجلس هفتم دیگر تکرار نشد.
نماینده مجلس هفتم
/27214
نظر شما