پدیده شوم اخذ زیر میزی در بیمارستان​های دولتی موضوعی بود که وزیر بهداشت را به پاسخگویی واداشت.

به گزارش خبرآنلاین، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان با بیان اینکه هزینه درمان از جیب مردم درمواردی بیش از 54 درصد و تا 70 درصد بوده است، بر لزوم هیات امنایی شدن اداره بیمارستان​ها تاکید کرد و خواستار پیگیری جدی این موضوع شد.

وی از مشکلات جدی در پذیرش بیماران یاد کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از بیماران در نوبت ​ICU  وCCU هستند. در حالیکه ما انتظار داریم که هیچ بیماری پشت در بیمارستان​های دولتی باقی نماند و پدیده شوم زیر میزی به کلی برداشته شود تا شاهد نگاه تبعیض آمیز به بیماران نباشیم. چنین پدیده شومی در شان نظام ما نیست.

به گفته وی، اگرچه 80 درصد پذیرش بیماران در بخش دولتی است اما 75درصد خدمات در بخش خصوصی است و مردم ناگزیرند برای دریافت خدمات درمانی بیشتر، به بخش خصوصی مراجعه کنند.

شهریاری با اشاره به مصوبه مجلس دال بر حضور تمام وقت پزشکان متخصص در بیمارستان​های دولتی​، ابراز امیدواری کرد که این امر کاملا محقق شود تا مردم از خدمات آنها بیشتر بهره​مند شوند.

نظارت بر مواد غذایی و پیگیری​های وزارت بهداشت در مساله آلودگی هوای تهران از سوالات رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در جلسه علنی امروز بود.

وی در مورد خبرمنتشر شده راجع به تجاوز به یک پزشک حانواده در یکی از روستا ها خطاب به وحید دستجردی گفت: امیدواریم دیگر شاهد تکرار این مساله نباشیم.

مرضیه وحید دستجردی که در جلسه امروز مجلس حضور یافته بود با بیان اینکه وزارت بهداشت،برخورد جدی با پدیده زیر میزی داشته است، ادامه داد: اما این برخوردها را علنی و رسانه​ای نکرده​ایم.

وی در خصوص پرداخت هزینه درمان از سوی مردم، یادآورشد که سهم بیمه​ها در پرداخت این هزینه​ها اغلب، کمتر است. سهم سلامت از GDP 8.8 درصد است. در حالیکه در دیگر کشورها دو تا سه برابر این آمار است.

وزیر بهداشت به مقایسه روند اعتبارات بودجه کل کشور و بودجه درمانی پرداخت و گفت اگر چه بودجه کل کشور افزایشی صعودی داشته اما بودجه وزارت بهداشت، یک خط موازی با افق را طی کرده است.

او تصاویر و نمودارهایی از سازمان های بیمه گر را در پرداخت سهم درمانی به مردم، به نمایش درآورد و گلایه کرد که ارائه این خدمات هم کند و با تاخیر بوده است.

وی با گلایه از اینکه نمی گذارند وزارت بهداشت هم ارائه دهنده خدمات بیمه​ای و هم خریدار آن باشد، گفت: این در حالی است که وزارت رفاه برای خودش تخت​های بیمارستانی دارد و هزینه هر تخت ان چهار برابر تخت​های وزارت بهداشت است. به این ترتیب وزارت رفاه هم خریدار خدمات است و هم ارائه دهنده ان. اما بدهی​های میلیاردی کلان خود به وزارت بهداشت را پرداخت نمی​کند.

دستجردی با بیان اینکه در دولت​های نهم و دهم، مراکز درمانی بسیاری ایجاد شده که نیازمند نیروی انسانی جدید است، ادامه داد: 41 هزار نفر نیروی انسانی لازم داریم. اما متاسفانه بودجه لازم را برای استخدام آنها را نداریم.

45/29

کد خبر 158805

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
    0 0
    خانموم وزیر فکری به حال حقوق ما کارمندان کنید بابا یکی پیگیری کنه افزایش حقوق چی شد ؟ http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1267567 http://www.karmandnews.ir/shownews.aspx?ID_News=16270 حقوق فوق لیسانس 420 هزارتومان - حقوق دکتری 4تا8 میلیون تومان خیلی بی عدالتیه خیلی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین