۷ نفر
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
مرغ را قبل از پخت نشویید

باشگاه خبرنگاران نوشت: پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

بیشتر بخوانید:

سوءتغذیه باعث افزایش شدت بیماری کرونا می‌شود

این ذائقه غذایی ایرانی‌ها کار دست‌شان می‌دهد

۴۷۲۳۳

کد خبر 1588889

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    49 1
    اینم از اون اراجیف. باشه مرغی که دست صد نفر بهش خورده را نمیشوریم.
  • DE ۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    38 1
    بشویید! این چرت و پرته. وقتی مرغ در دمای 95 تا 100 درجه سانتیگراد آنقدر پخته میشه که استخوانهاش هم قابل جویدنه، باکتری و آلودگی کجا میتونه باقی بمونه؟ چرا هر مطلبی رو بدون فکر کردن از روی مقاله خارجی ترجمه میکنید به مردم میگید؟
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    34 1
    خوب موضوع چه ربطی به نشستن مرغ داشت موضوع در رابطه با انتقال میکربها از دست آلوده به گوشنت مرغ آلوده به میکرب است و لازمه ی شستن دست پس از خرد کردن مرغ، لطفا بی دلیل اندک عادتهای درست عقلی و شرعی را به این وسیله کمرنگ نکنید، قرار نیست وقتی جایگزینی درست برای عادتهای پیشین ندارید فقط آنها را رد کنید
  • US ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    23 4
    اون برای بسته بندی اروپایی است.نه مرغ کشتارگاه های ایران که داخل کیسه و داخل شکم مرغ پر از ذرت است
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    19 0
    این را می دانیم اما من باز هم آن را می شویم و بعد سینک را با مواد سفید کننده ضد عفونی می کنم. وقتی از مغازه می خریم خیلی کثیف است.
  • حامی IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    18 1
    اینکه فرمودید نشورید رو کلا نفی نکرده تو اون مقاله فقط گفته بعد شستشو حتما دستها و محل رو هم بشورید تا باکتریا به جای دیگه منتقل نشه
  • ایرانی IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    16 0
    نتیجه گیری اشتباه از یک آزمایش-باید اینجوری تفسیر بشه که بعد از شستن مرغ دست ها و چاقو و سایر وسایل رو با آب و مواد شوینده به طور کامل شست تا مانع از انتقال باکتری ها به سایر مواد غذایی شد...نه اینکه کاملا" صورت مسئله رو پاک کینم...مثل این که بگیم بعد از دستشویی رفتن دست ها ناقل میکروب هست و نتیجه بگیریم تو دسشویی خودمونو نشوییم ...
  • IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    28 1
    تیتر مزخرف و غلط انداز است.
  • محمد IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    20 0
    آقا بگید بعد از تکه کردن مرغ دست خود رو درست و حسابی بشورید،نه اینکه مرغ رو نشورید،مرغ رو در محیط تمیز تکه و شسته بشه،و این کار با دستکش انجام بدیم،و بعد دست خودمون رو هم خوب بشوریم
  • IR ۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
    25 0
    کمتر حرف مفت بزنید!

آخرین اخبار