هاشمی طبا:با پول‌پاشی و کارت نان به مردم دادن مشکلات حل نمی‌شوند / وقتی سخن مردم به جایی نمی‌رسد، دست به اعتراض می‌زنند

نامه نیوز نوشت:سیدمصطفی هاشمی‌طبا گفت: با پول‌پاشی مشکلات حل نمی‌شوند. مسئولان باید کلی‌نگر باشند و هر چه سریع‌تر بحران معیشتی مردم را حل کنند وگرنه مشخص است که خطرهای گسترده‌ای در پیش رو است.

افزایش فشار اقتصادی بر مردم، کار را به جایی رسانده که ناهنجاری‌های اجتماعی رو به افزایش گذاشته است؛ به این معنی که وقتی طبقه متوسط در سال‌های گذشته به شدت تحت فشار قرار گرفت و حتی به گفته برخی جامعه‌شناسان سیاسی از بین رفت، دو طبقه مرفهان و فرودستان در رویاروی یکدیگر قرار گرفتند که چنین شرایطی بی‌تردید می‌تواند پیامدهای خطرناکی را در پی داشته باشد.

با پدیده گسترش پاکباختگان مواجهیم

سید مصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی، درباره این موضوع  گفت: «به نظر من صرفا فاصله طبقاتی در ایران وجود ندارد بلکه امروز مردم ناامید شده‌اند. ناامیدی در وجود مردم ریشه دوانده و آینده‌ای پیش روی مردم دیده نمی‌شود. به بیان دیگر ممکن است عده‌ای فقیر باشند اما در عین حال امیدوار باشند اما وقتی فردی هم فقیر است هم ناامید می‌شود پاکباخته و امروز با پدیده گسترش پاکباختگان مواجهیم».

او ادامه داد: «حتما در چنین شرایطی آینده‌ای روشن پیش‌بینی نمی‌شود و این فقر و ناامیدی گسترده پیامدهای جانبی بسیار خطرناکی را به دنبال دارد که یکی از آنها مهاجرت شدید از روستاها به حاشیه‌های شهرها خواهد بود».

این فعال سیاسی بیان کرد: «با پول‌پاشی و کارت نان به مردم دادن مشکلات حل نمی‌شوند. مسئولان باید کلی‌نگر باشند و هر چه سریع‌تر بحران معیشتی مردم را حل کنند وگرنه مشخص است که خطرهای گسترده‌ای در پیش رو است».

بیشتر بخوانید:

فراموش‌شدگان بودجه/آنها نمی‌توانند مثل معلمان و بازنشستگان اعتراض کنند

کل کل با خط سیاه فقر/ مردم درباره اعلام ۵ میلیون تومانی خط فقر چه می‌گویند؟

او درباره استمرار اعتراض‌های صنفی هم اظهار کرد: «وقتی مردم می‌بینند که هر چه سخن می‌گویند به جایی نمی‌رسند، دست به اعتراض می‌زنند. وقتی کشاورزی در شرق اصفهان می‌بیند که آب خشک شده است، چه باید بکند؟ تا چه‌قدر باید خویشتن‌دار باشد؟ خویشتن‌داری هم حدی دارد. حتی ممکن است اعتراض‌ها به همین میزان باقی نماند و اگر مشکلات حل نشود، شاهد درگیری‌های قومی باشیم».

هاشمی‌طبا در پایان درخصوص برخی اظهارات از سوی مسئولان و برخی رسانه‌های رسمی گفت: «کسی که در شرایط فقر گسترده سخنانی را مطرح می‌کند که نمک بر زخم مردم باشد،  از روی حماقت حرف زده است و اگر وضعیت اسف‌بار اقتصادی و از سوی دیگر تمسخرهایی که صورت می‌گیرد، ادامه یابد، حتما شرایط برای مسئولان سخت خواهد شد».

21217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1593764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
    1 0
    پس هستند کسانی که مشکل را می‌فهمند ولی چرا آنها در قدرت نیستند
  • بی اقتصاد IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
    2 1
    کافی است نگاهی به تصمیمات نادرست این دولت از زمان روی کار آمدنشان بکنیم : دادن سهمیه بنزین به هر نفر ، کسب مالیات از دستگاه کارتخوان کسبه ، کسب مالیات از خانه های خالی ، کسب مالیات از ماشین افراد ، اینکه نشد کشور داری .آدم را یاد کارتون رابینهود و داروغه اش می اندازد ، یعنی بودجه سال آینده را فقط بر اساس مالیات بسته اند و هر بلایی هم سر مردم بیاید هیچ غمی نیست . اخذ مالیات روش و اصول خود را می طلبد و این طرح های آبکی و نسنجیده حاصل غیبت بزرگان اقتصاد در عرصه تصمیم گیری کلان کشور است و بس .وقتیکه سکان کشتی بزرگ اقتصاد را به دست افراد ناکارآمد و نابلد و غیر متخصص می دهیم نتیجه حاصل از آن فشار بی حد و مرز به مردم بی پناه است . چرا ؟ چون تصمیم گیران اقتصادی الفبای اقتصاد را نمی دانند و با اخذ تصمیمات هیجانی موجب تلاطم و غوطه ور شدن کشتی اقتصاد در دریای بیکران گرانی و تورم و فقر و نا امنی برای مردم می شوند.
  • IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
    1 0
    تا 5 ماه پیش کجا بودی عزیز؟
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
    1 0
    ظاهرا مشکلات مردم هم پایانی ندارد
  • چوپانی IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
    1 0
    به نظرم این ادم نظرات خوبی داره باید از تفکرات مدیدیتی ایشان کمی استفاده کرد چرا که هم تجریه داره و هم قابلیت دارد