خوزستان ۱۰ هزار ایثارگر جویای کار دارد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان گفت: در جامعه ی ایثارگران استان، بیش ‌از ۱۰ ‌هزار نفر جویای کار هستند.

به گزارش خبرگار خبرآنلاین از اهواز؛ عبدالرضا فرجیان در نشست بررسی اجرای تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان که با هدف بررسی مفاد این تفاهمنامه در جهت آموزش مهارت به جامعه ایثارگری برای ورود به بازار کار برگزار شد؛ اظهار کرد: مرور و بررسی نحوه ی اجرای مفاد این تفاهم‌نامه، سبب هموار شدن مسیر پر مشکل اشتغال ایثارگران استان می شود.

به گفته ی وی؛ با این اقدام گامی در راستای کم کردن و یا ریشه‌کنی کامل معضل بیکاری جامعه ایثارگری برداشته می شود.

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی و همفکری در تمامی حوزه ها در استان خوزستان، افزود: در سایه ی این همفکری می توانیم خدمتی شایسته به جامعه ایثارگری ارائه کنیم.

وی اظهار کرد: در جامعه ی ایثارگران استان، بیش ‌از ۱۰ ‌هزار نفر جویای کار هستند که برای رفع مشکلات شان، به هر ماده، آیین‌نامه و قانون متوسل می‌شویم. امید می رود در جلسه امروز نیز با بهره‌مندی از آیین‌نامه‌ها و قوانین سازمان فنی و حرفه‌ای و عمل بر اساس مفاد تفاهم‌نامه قید شده، گامی در جهت ‌حل این مسئله برداریم تحقق این مهم نیاز به همکاری و مشارکت طرفین تفاهمنامه دارد.

46

کد خبر 1595428

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار