۰ نفر
۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
چند درصد دانشجویان واکسینه شدند؟

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: طبق آمارهای اخذ شده از ستاد ملی کرونا، حدود ۸۰ درصد از دانشجویان کشور علیه کرونا واکسینه شده‌اند و با ابلاغ مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه دانشگاه‌ها در حال آماده سازی هستند و به سمت از سرگیری کامل آموزش حرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بناب گفت: شرایط برای بازگشایی دانشگاه‌ها آماده است و تمامی مصوبات ستاد ملی کرونا اجرا می‌شود.

داداش پور با اشاره به روند مناسب واکسیناسیون در جامعه دانشگاهی، اظهار کرد: طبق آمارهای اخذ شده از ستاد ملی کرونا، حدود ۸۰ درصد از دانشجویان کشور علیه کرونا واکسینه شده‌اند و با ابلاغ مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه دانشگاه‌ها در حال آماده سازی هستند و به سمت از سرگیری کامل آموزش حرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه شادابی و پویایی به دانشگاه‌ها باز خواهد گشت، ادامه داد: آمادگی‌های لازم در همه‌ مراکز دانشگاهی کشور فراهم شده و به مرور زمان مشکلات احتمالی نیز حل شده و شاهد حضور دانشجویان خواهیم بود.

گفتنی است؛ در این مراسم حکم مجتبی عباسیان به ‌عنوان سرپرست دانشگاه بناب از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به وی اعطا شد.

بیشتر بخوانید: 

ماجرای اعتصاب رزیدنت‌های بیمارستان فیروزگر چه بود؟

 شرایط شرکت دانشجویان مشکوک در کنکور مجدد شفاف سازی می شود

۴۷۲۳۱

کد خبر 1597192

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین