ایسنا نوشت:

مدیر کل اداره امور فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه مبحث عفاف و حجاب خاص دانشگاه‌های دولتی نیست، گفت: متاسفانه در دانشگاه‌های غیردولتی بیشتر شاهد عدم توجه به مباحث عفاف و حجاب هستیم و مسئولین این دانشگاه‌ها باید بیشتر توجه کنند.

جلیل دارا با اشاره به پیگیر بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در بحث اجرای طرح‌های تفکیک جنسیتی و عفاف و حجاب از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: مطابق قوانین موجود بایستی این تقاضاها و درخواست‌ها سال‌ها پیش اجرا می‌شد.

وی افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این بوده است که اگر دانشگاه‌ها امکان جداسازی کلاس‌ها را داشته باشند، باید کلاس‌ها و فضای دانشگاه را جدا کنند و سیاست وزارت علوم نیز این است که تا جای امکان، دانشجویان دختر و پسر از هم تفکیک شوند.

دارا با بیان اینکه دانشگاه‌هایی که این امکان را دارند به تاکید وزیرعلوم ملزم به اجرای این طرح هستند، اظهار کرد: در این راستا مجلس شورای اسلامی به عنوان نهادی قانونی این مطالبه را بر مبنای تقاضای مخاطبین اعم از دانشجویان و تشکل‌ها مطرح کرده است.

مدیر کل اداره امور فرهنگی وزارت علوم با اشاره به تفاوت ایجاد دانشگاه تک جنسیتی و اجرای طرح تفکیک جنسیتی و طرح عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها، گفت: یکی از پیامدهای ایجاد دانشگاه تک جنسیتی اجرای طرح «عفاف و حجاب» است.

وی درباره تاکید برخی نمایندگان مجلس جهت اجرای طرح تفکیک جنسیتی و عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها از مهر ماه، تصریح کرد: اجرای این طرح در مهر ماه به معنای این نیست که قانون جدیدی ایجاد شود و یا ابلاغیه جدیدی به دانشگاه‌ها ارائه گردد و اگر بخشنامه‌ای هم باشد، تاکیدات مصوبات قبلی است.

دارا ادامه داد: قانون تمام و کمال به تصویب رسیده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی این بحث را گویا و شفاف مطرح کرده است که یکی از بحث‌های اجرای طرح عفاف و حجاب، ظواهر هستند.

وی با اشاره به اسلامی کردن دانشگاه‌ها در بعد محتوا، خاطرنشان کرد: در این راستا باید منابع ما مبتنی بر تفکر اسلامی ـ ایرانی باشد و از طرف دیگر ظواهر نیز باید اسلامی شوند، به گونه‌ای که فیزیک کلاس‌ها و نوع ساختمان‌ها باید اسلامی و با موارد بی‌حجابی برخورد شود.

مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم در خاتمه با بیان اینکه در فضای دانشگاهی شاهد فضای فرهنگی بهتری نسبت به فضای غیر دانشگاهی هستیم، افزود: ممکن است در برخی از دانشگاه‌ها شاهد فضای نامناسب باشیم، اما عمده دانشگاه‌ها گامی جلوتر از جامعه هستند.

4747

کد خبر 159723

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    2 0
    این برای من خیلی جالبه که عکس العمل امام خمینی در مورد این مساله در سالهای اول انقلاب اصلا عنوان نمی شه در رسانه ها ولی هروقت برای توجیه هر عملشون از ایشون مایه می ذارن .
  • بدون نام IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    2 0
    ببخشيد ولي تا جايي که يادم مياد تعريف ميکردن که اوايل انقلاب وسط کلاس يکي از دانشگاهها پرده زده بودن (بمنظور تفکيک جنسيتي) که وقتي خبر اين کار به امام رسيد دستور برداشتن پرده رو دادن! اگه من اشتباه يادم مونده که شرمندم! اما اگر اين قضيه درسته؟ اين بحثها چه معني ميتونه براي مدعيان خط امام داشته باشه؟
  • بدون نام GB ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    2 0
    نگاه کنید چقدر بدبخت هستیم که نمیتونیم بچه های مردم مثل آدم توی مدارس تربیت کنیم که مجبور میشیم تفکیک جنسیتی انجام بدیم.
  • روزبه IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    0 2
    بنده با این طرح بسیار موافقم .ایده خوبی است و بی بندوباری را ریشه کن می کند.
  • حسینی IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    1 0
    یاد امام عزیز بخیر جای ایشان بسیار خالی است
  • بدون نام IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    4 0
    با این کار فقط صورت مسیله رو پاک میکنید
  • بدون نام IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    1 1
    بکنید تا همین چهار تا ازدواجی هم که صورت میگیره جمع بشه
  • مگنوم IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    0 1
    خدایا شکرت
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    0 0
    هفت شهر عشق را عطار گشت مسئولين هنوز اندر خم يك كوچه اند!
  • بدون نام IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    1 0
    طرح های قرون وسطایی که قرنهاست معلوم شده که محکوم به شکست اند.
  • بدون نام IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    1 0
    تفکیک جنسیتی و اصولا نگاه جنسیتی در برنامه ریزی های کشور بر خلاف سنت حضرت رسول و خاندانش و برخلاف قرآن است.
  • بدون نام IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    2 0
    همین حالا هم پسرها می گویند که دخترها فقط می خواهند جیب ما را خالی کنند و روی گرده امان سوار شوند و دخترها می گویند که پسرها فقط کلفت می خواهند که کارهایشان را انجام دهد و هیچکدام راضی به تشکیل زندگی زناشویی نیستند حالا فکرشو بکن که اگر این دو جنس رو از هم جدا کنیم که اصلا هیچوقت به ذات همدیگر پی نخواهند برد و به تفاوت هایشان احترام نگذاشته و به دنبال پیدا کردن راه حل برای جمع شدن زیر یک سقف نخواهند بود. حالا تفکیک کنید ولی چند وقت دیگه که گند کار دراومد نگید که نتیجه آزمون و خطا بوده!!
  • مهرداد IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    0 2
    از مسوولین محترم تقاضا داریم سریعا این طرح را اجرایی کنند.ممنون

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین