وعده دیگری درباره بررسی طرح رتبه‌بندی معلمان از اول اسفند

سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت: مجلس با حمایت از دولت در اقدامی کم سابقه، بررسی رتبه‌بندی معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بابک نگاهداری سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس در توییتی از بررسی رتبه‌بندی معلمان توسط مجلس از روز یکشنبه اول اسفند خبر داد.

او نوشت: "مجلس با حمایت از دولت در اقدامی کم سابقه، بررسی رتبه‌بندی معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد و در راستای حمایت از حقوق آنان، یکشنبه یک اسفند، به این لایحه رسیدگی خواهد کرد.

عوامل ضد انقلاب در روزهای گذشته، تلاش کرده بودند با جعل یک نامه از رئیسی، آرامش معلمان را به هم بزند."

قابل ذکر است در روزهای اخیر نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شدکه ادعای مخالفت رئیس جمهور با بار مالی رتبه‌بندی معلمان را مطرح می‌کرد؛ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت با صدور پیامی، نامه منتشرشده درخصوص مخالفت دولت با طرح رتبه‌بندی معلمان را جعلی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید:

تکذیب نامه مخالفت دولت با طرح رتبه‌بندی معلمان

اختصاص ۵۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبه بندی معلمان

47231

کد خبر 1604111

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین