شرکت ایمیدرو که در حال حاضر با سرپرست اداره می شود به دلیل بلاتکلیفی در مدیریت با مشکلات زیادی رو به روست.

 در شرایطی که محمد مسعود سمیعی نژاد در حال حاضر سرپرستی این شرکت را برعهده دارد اما گفته می شود این وی به دلیل مدیریت بر یک شرکت خصوصی نمی تواند مدیریت  این شرکت را برعهده بگیرد و به زودی باید مدیری جدید جایگزین وی شود.

این در حالی است که چندی پیش برخی منابع اعلام کردند که خدامراد احمدی، نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و رییس فعلی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بر کرسی ایمیدرو خواهد نشست و جایگزین محمد مسعود سمیعی نژاد سرپرست فعلی این شرکت خواهد شد. این در حالی است که برخی منابع از تائید حکم تازه احمدی توسط سرپرست وزارت صنایع و معادن و برنامه ریزی برای معارفه وی در هفته اول تیرماه خبرداده بودند.

براساس این گزارش، در پی اعلام صدور حکم خدامراد احمدی به عنوان رئیس ایمیدرو، تازه ترین شنیده ها حکایت از مخالفت برخی افراد نزدیک به رئیس جمهور با این انتقال دارد.

با این شرایط مسئولیت بزرگترین سازمان توسعه‌ای کشور با داشتن صدها میلیارد تومان پروژه توسعه‌ای و بنگاه های بزرگ در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.این در حالی است که برخی از کارشناسان معتقدند: التهاب در بازار فولاد کشور به خاطر عدم متولی مناسب در این حوزه است.

/221/39

 

کد خبر 161527

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین