۱۸ نفر
۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
نرخ بیمه شخص ثالث در سال جدید اعلام شد

مدیرکل برنامه‌ریزی و فنی بیمه مرکزی گفت: گرچه نرخ دیه امسال ۲۵ درصد افزایش داشته، اما حق بیمه شخص ثالث خودروها و وسایل نقلیه ۲۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ دیه کامل یک فرد در ماه‌های عادی برای سال جدید ۶۰۰ میلیون تومان و در ۴ ماه حرام (رجب، ذی‌القعده، ذی‌الحجه و محرم) مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که از سوی رئیس قوه قضائیه به شرکت‌های بیمه اعلام شد.

با توجه به اینکه نرخ دیه کامل یک فرد مهم‌ترین عامل برای تعیین حق بیمه شخص ثالث خودروها و وسایل نقلیه به شمار می‌رود، در این زمینه عباسیان‌فر، مدیرکل برنامه‌ریزی و فنی بیمه مرکزی اعلام کرد با توجه به افزایش نرخ دیه، حق بیمه شخص ثالث نسبت به سال گذشته باید ۲۵ درصد افزایش یابد، اما با توجه سیاست دولت برای کنترل قیمت‌ها و کاهش فشار اقتصادی به مردم، قبل از اینکه افزایش دیه اعلام شود، در شورای عالی بیمه که متولی تعیین حق بیمه است، بحث شد. هر عددی که قوه قضائیه برای نرخ دیه کامل اضافه کند، حق بیمه کمتر از آن افزایش یابد. بنابراین با مصوبه شورای عالی بیمه حق بیمه شخص ثالث که یک نوع بیمه اجباری است را نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد افزایش دادیم.

وی تأکید کرد: هنگامی که نرخ دیه بالا می‌رود به همان نسبت تعهدات شرکت‌های بیمه‌ای در مقابل بیمه‌شوندگان افزایش می‌یابد و باید حق بیمه را هم با همان تناسب افزایش دهیم، اما برای کاهش بار تورمی و رعایت حال مردم نرخ حق بیمه شخص ثالث را با افزایش ۲۱ درصدی اعلام کردیم.

مدیرکل برنامه‌ریزی و فنی بیمه مرکزی در مورد اینکه نرخ حق بیمه چه میزان است، گفت: این نرخ‌ها طبق جداول مشخص به شرکت‌های بیمه‌ای ابلاغ شده است، زیرا به تناسب نوع وسیله و میزان تخفیف‌هایی که دارد حق بیمه آن تغییر می‌کند.   حق بیمه شخص ثالث برای خودروهای گروه سواری، ‌ گروه بارکش، اتوکارها، موتورسیکلت‌ها متفاوت است. متداول‌ترین سواری یعنی خودروی پیکان و پراید با کمترین حق بیمه امسال ۲.۷ میلیون تومان حق بیمه شخص ثالث خواهد داشت، البته به طور میانگین هر بیمه گذار بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از تخفیف بیمه‌ای هم برخوردار است.

نرخ بیمه شخص ثالث در سال جدید اعلام شد

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1616771

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    0 1
    ۱
  • ناشناس RO ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    1 0
    تقصیر شما نیست . ما خیلی خوب سواری میدیم بهتون
  • ۲۳:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
    1 0
    لزوم افزایش دیه چیه .بجز تصادفهای ساختگی و دعواهای منجر به دیه وعدم توان پرداخت وزندانی شدن چه فایده ای دهرد
  • امین IR ۰۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    2 0
    همانطورکه بیمه بالا می‌برید کرایه هم بالا ببرید تا افرادی که مسافرجابجا می‌کنند جواب بدهد الاغ وعلوفه گران مزد خرس آری کم
  • برادر IR ۰۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    2 0
    ایا اگر یک ماشینی که بشتر پول بیمه میدهد بنابر مدل یا نوع ماشین با کسی که تصادف می کند به طرف اسیب دیده دیه یا پول بشتری می دهد چرا پول زیادتری می گیرند ودیه معمولی می دهند
  • طاهر IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    بیمه پراید چنده
  • حمید IR ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    3 0
    سلام. بنظرم دیه 1 انسان باید حداقل 4 میلیارد باشه نه 600تومن اگه 1 نان آور مستاجر بیچاره با چندسر عائله اگه فوت شد . خانواده اش بتونن با 3 میلیارد منزلِ کوچکی بخرند و با 1 تومنش هم دکه ای بزنن تا امرارمعاششان تا حدودی بگذره. بماند مخارج تحصیل و قوت و غذا و..... . تشکر
  • IR ۲۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    سمنبر اشاره کن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین