اسکوچیچ: بازی در قطر مثل بازی در ورزشگاه آزادی است

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: انگلیس سخت‌ترین حریف ما در این گروه خواهد بود اما با توجه به نزدیکی ایران و قطر، بازی در جام جهانی به مانند بازی خانگی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مصاحبه با سایت کروات HRT در خصوص قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ و تقابل با انگلیس و آمریکا صحبت کرد و از اهمیت بازی در قطر گفت.

اسکوچیچ اظهار داشت: من خیلی علاقه‌مند به بحث‌های فوتبالی در خصوص آمریکا نیستم. بین این ۲ کشور اختلافاتی وجود دارد ولی ما فقط به فوتبال فکر می‌کنیم. هدف ما صعود از گروه است. همیشه گفته‌ام که تیمی که قدرتمند داریم و می‌توانیم راهی مرحله حذفی بشویم. اتفاقی که برای اولین بار می‌خواهیم برای ایران رقم خورد.

وی ادامه داد: انگلیس سخت‌ترین حریف ما در این گروه خواهد بود اما با توجه به نزدیکی ایران و قطر، بازی در قطر به مانند بازی خانگی خواهد بود. هر بازی ما در جام جهانی به مانند یک دیدار در ورزشگاه آزادی است.  

بیشتر بخوانید:

کد خبر 1618032

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    0 0
    بله بازى ها كه مثل بازى هاى خانگى است!! تيم هاى گروه ما هم يكى از ديگرى ضعيف تر. اصلا جاى هيچ نگرانى وجود ندارد. مربى ما هم كه با سوابق طولانى در چندين جام جهانى و مربى گرى تيم هاى ملى مختلف تجارب فوق ارزشمندى دارد. چقدر ما خوش بختيم!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین