۱۱ نفر
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
سقف وام قرض‌الحسنه افزایش یافت/ اعلام جزییات

رییس دایره اعتبارات بانک‌های تجاری بانک مرکزی گفت: سقف تسهیلات قرض الحسنه اعطایی به اشخاص حقیقی تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رییس دایره اعتبارات بانک‌های تجاری بانک مرکزی درباره افزایش وام قرض الحسنه در سال ۱۴۰۱ گفت: سقف تسهیلات قرض الحسنه اعطایی به اشخاص حقیقی تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

هاشم مولایی که در مصاحبه با رادیو سخن می گفت افزود: سقف تسهیلات اشتغالزایی برای کسب و کارهای خرد و کوچک هم به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و دوره بازپرداخت آن حداکثر ۸۴ ماه تعیین شده و به بانک‌های قرض الحسنه مهر رسالت هم ابلاغ شده است.

وی درباره اینکه چه شرکت‌ها و کسب و کارهایی می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند؟ گفت: هدف قانونگذار این است که کسب و کارهای خرد و کوچک و شرکت‌های کوچک رونق بگیرد و به تشخیص بانک می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند و اشخاص حقیقی و کسانی هم که کسب و کاری را راه می‌اندازند، می‌توانند به این بانک‌ها برای دریافت مراجعه کنند.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1621933

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۶
    16 0
    هر وقت میری بانک میگه بودجه نداریم
  • علی خان IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۶
    2 0
    یعنی واقعن میدن باید ۴درصد باشه حق مردم است چون پول نفت نمیدن به مردم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین