جلوگیری از  عرضه کالاهای غیر استاندارد با ادامه طرح رمضان در مازندران

دبیر اجرای طرح رمضان اداره کل استاندارد مازندران گفت: از ابتدای اجرای طرح رمضان در مازندران 500 مرکز در سطح استان بازرسی و بیش از 30 کالای غیر استاندارد و نا منطبق با استاندارد شناسایی شد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، فرزانه طبری نیا، دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد مازندران در گفت‌وگو یی با اشاره به اجرای طرح رمضان، اظهار کرد: همه ساله و همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی رمضان از سوی اداره کل استاندارد استان اجرا می‌شود و اجرای این طرح نظارتی یک روز قبل از ماه رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.


این مسئول ادامه داد: با تشکیل اکیپ هایی، کارشناسان و بازرسان این اداره‌کل از کالاهای پرمصرف خانوارها نظیر گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی پر مصرف، شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه و روغن سرخ کردنی را در سطح بازار مورد بازرسی ویژه قرار خواهند داد که در این ارتباط طی بازرسی از 500مرکز عرضه استان بیش از 30 محصول مشمول استاندارد اجباری شامل انواع گلاب، خرما، آبلیمو، شکر و... کشف و جمع آوری شد.

وی با بیان اینکه در طی اجرای این طرح تاکنون،52 قلم از کالاهای مورد هدف طرح همچون گوشت چرخ کرده، زولبیا و بامیه،شیر پاستوریزه، سوسیس کالباس، روغن آفتابگردان، پنیر تازه از سطح بازار استان خریداری و برای بررسی انطباق ترکیبات آن بر اساس الزامات استاندارد ملی ایران در آزمایشگاه های مرجع استاندارد آزمون می شود که اگر مشخص شود کالاهای بررسی شده از نظر کیفی کمتر از حد استاندارد میباشد، ضمن معرفی محصولات به مردم، برخوردهای قانونی لازم با واحدهای تولیدی آن محصولات صورت می‌گیرد.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد مازندران با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند که در این ارتباط نیز کارشناسان و بازرسان استاندارد تا کنون ضمن حضور در 31مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه سطح شهرهای استان، اوزان و استاندارد بودن جعبه های شیرینی را نظارت و نسبت به نمونه برداری این شیرینی پر تقاضای ماه مبارک رمضان و روغن های مورد مصرف و ارسال آن به آزمایشگاه های کنترل کیفیت اقدام کردند.

طبری نیا از مردم خواست هنگام خرید کالاهای مورد نیاز خود به علامت استاندارد کالاها توجه کنند و ضمن ارسال کد ده رقمی درج شده زیر علامت استاندارد به سامانه پیامکی 10001517 برای اطمینان از اصالت استاندارد محصول در صورت مشاهده کالاهای بی‌کیفیت و فاقد این علامت مراتب را به سامانه تلفنی 1517 اداره کل استاندارد جهت بررسی و پیگیری اعلام کنند.

دبیر اجرای طرح رمضان استاندارد استان با اشاره به اهمیت نقش استفاده از کالاهای استاندارد در سلامت مردم، یادآور شد: هدف از اجرای این طرح سالم‌سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالاهای بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد است که ضمن جمع‌آوری کالاهای غیر استاندارد، با عرضه کنندگان متخلف برخورد قانونی می‌شود.
48
کد خبر 1625226

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار